Life

De ce e bine să îți pui o ceapă pe picioare înainte de culcare. Trucul care te poate scăpa de o mare problemă

Motivul pentru care se lasă o ceapă pe picioare cu puțină vreme înainte de somn. Metoda care elimină o neplăcere uriașă.
27.02.2024 | 21:40
De ce e bine sa iti pui o ceapa pe picioare inainte de culcare Trucul care te poate scapa de o mare problema
Motivul pentru care se lasă o ceapă pe picioare cu puțină vreme înainte de somn. Metoda care elimină o neplăcere uriașă. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

De ce e bine să îți pui o ceapă pe picioare înainte de culcare. Trucul care te poate scăpa de o mare problemă. Care sunt beneficiile ce le are această legumă pentru organismul uman atât la interior, cât și la exterior.

Motivul pentru care se lasă o ceapă pe picioare cu puțină vreme înainte de somn. Metoda care elimină o neplăcere uriașă

Motivul pentru care se lasă o ceapă pe picioare cu puțină vreme înainte de somn. Metoda care elimină o neplăcere uriașă care afectează tot mai multe persoane în ultima perioadă. De acum înainte vei scăpa de ea!

ADVERTISEMENT

Cei care au aplicat trucul au mărturisit că infecțiile au dispărut. Leguma este cunoscută drept un antibiotic natural, mai ales dacă se aplică local, exact în zonele afectate. Se lasă să acționeze preț de câteva minute.

Ulterior, rezultatele se vor observa foarte repede. De precizat faptul că acest pont nu înlocuiește tratamentul pe care pacientul îl are de la medic pentru afecțiunile sale și care nu trebuie întrerupt în această situație.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ceapa are rolul de a facilita eliminarea toxinelor din corp și care riscă să ne afecteze sănătatea. Leguma are în compoziția sa acid fosforic care funcționează ca un magnet pentru substanțele toxice pentru că le absoarbe.

În plus, feliile de ceapă pot fi aplicate inclusiv pe punctele de acupunctură (terminații nervoase din tălpi care sunt conectate cu organele vitale din organism), în special în cazul persoanelor care nu consumă foarte multă apă pe timpul zilei.

ADVERTISEMENT

Aceste puncte de legătură se numesc meridiane și corespund punctelor reflexogene folosite în acupunctură. Ele au o încărcătură electrică mare, iar atunci când sunt stimulate permit accesul către întregul corp.

În astfel de situaţii leguma se pune în șosete peste noapte pentru a se ameliora durerile de picioare. Toate proprietățile benefice ale alimentului, detoxifiante, antiseptice, sunt transmite către organele interne.

ADVERTISEMENT

Ceapa, recomandată de nutriționistul Mihaela Bilic

Ceapa se numără printre alimentele pe care nutriționiștii le recomandă românilor. Mihaela Bilic este de părere că aceasta nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște, mai ales dacă este verde și proaspăt culeasă.

„Dacă digestia ne permite (pentru că balonează) și cei din jur nu protestează (apropo de miros), n-ar fi rău să mâncăm mai des și ceapă și usturoi. Ele conțin compușii cu sulf care se activează în ficat și îl detoxifică.

La nivelul sistemului cardiovascular fluidizează sângele, scad tensiunea arterială, nivelul de colesterol și, implicit, riscul de boli cardiovasculare”, susține vedeta pe pagina sa de Facebook, scrie focuspress.ro.

ADVERTISEMENT