Life

De ce e bine să îți pui o frunză de varză murată pe frunte. Are un efect instant, dar puțini știu de acest truc

Care e motivul pentru care e indicat să pui o foaie de varză murată pe frunte. Dă rezultate imediat, însă nu multă lume cunoaște metoda.
26.02.2024 | 16:05
De ce e bine sa iti pui o frunza de varza murata pe frunte Are un efect instant dar putini stiu de acest truc
Care e motivul pentru care e indicat să pui o foaie de varză murată pe frunte. Dă rezultate imediat, însă nu multă lume cunoaște metoda. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De ce e bine să îți pui o frunză de varză murată pe frunte. Are un efect instant, dar puțini știu de acest truc. Produsul alimentar este bogat în vitamine și probiotice, numai bune pentru a trata anumite afecțiuni.

Care e motivul pentru care e indicat să pui o foaie de varză murată pe frunte. Dă rezultate imediat, însă nu multă lume cunoaște metoda

Care e motivul pentru care e indicat să pui o foaie de varză murată pe frunte. Dă rezultate imediat, însă nu multă lume din România cunoaște metoda care se poate realiza în doar câțiva pași simpli, chiar la tine acasă.

ADVERTISEMENT

Specialiștii transmit că alimentul are bacili acidolactici produși în procesul de fermentare și vitamine din grupul B. Aceste substanțe sunt perfecte pentru a înlătura oboseala și anemia, dar și pentru a preveni depresia și îmbătrânirea.

Una dintre cele mai cunoscute proprietăți ale produsului este faptul că ameliorează durerile de cap. Foarte multe persoane care au încercat acest truc simplu, rapid și la îndemâna tuturor au relatat o diminuare considerabilă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, au înfășurat o foaie de varză murată în tifon. Aceasta se aplică pe zonele de după pavilionul urechilor și pe tâmple, în timp ce capul se leagă cu un prosop. Se lasă să acționeze preț de câteva minute pentru un rezultat imediat.

În cazul în care durerile sunt dese și persistente, atunci se poate bea și puțină zeamă de varză. E suficientă o cantitate de 100 mililitri de trei ori pe zi. În plus, ajută la reglarea metabolismului și la întărirea imunității.

ADVERTISEMENT

Remedii naturale cu foi de varză murată

Foile de varză murată au mai multe proprietăți pentru organismul uman și pot fi folosite în diverse remedii naturale. Pe lângă durerile de cap, acestea au rolul de a trata rănile, arsurile, loviturile și inflamațiile.

Pentru a scăpa de aceste probleme se prepară un terci din varză murată care se obține prin zdrobire. Se pune soluția obținută între două straturi de tifon și se aplică pe zonele afectate. Se schimbă de două-trei ori pe zi.

ADVERTISEMENT

Dacă apare o senzație de arsură insuportabilă, atunci ar fi bine ca varza murată să se amestece cu puțină apă fiartă și răcită. Foile de varză murată funcționează extrem de bine și pe zonele afectate cu puncte negre și acnee.

În această situație compresa se ține timp de 25 de minute și apoi se spală foarte bine pielea cu apă rece. Tratamentul durează 1,5 – 2 luni. De asemenea, alimentul este ideal atunci când vrei să scapi de arsurile stomacale.

ADVERTISEMENT