Life

De ce e bine să pui o cană cu oțet pe masa din bucătărie. Trucul secret al celor mai experimentate gospodine

Care e motivul pentru care e indicat să ai o cană cu oțet pe blatul din bucătărie. Pontul știut numai de cele mai pricepute femei.
28.11.2023 | 16:44
De ce e bine sa pui o cana cu otet pe masa din bucatarie Trucul secret al celor mai experimentate gospodine
Care e motivul pentru care e indicat să ai o cană cu oțet pe blatul din bucătărie. Pontul știut numai de cele mai pricepute femei. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

De ce e bine să pui o cană cu oțet pe masa din bucătărie. Trucul secret al celor mai experimentate gospodine. Descoperă în rândurile de mai jos care este problema care va fi îndepărtată ușor cu ajutorul acestui ingredient.

Care e motivul pentru care e indicat să ai o cană cu oțet pe blatul din bucătărie. Pontul știut numai de cele mai pricepute femei

Care e motivul pentru care e indicat să ai o cană cu oțet pe blatul din bucătărie. Pontul știut numai de cele mai pricepute femei a fost scos la iveală de o expertă în curățenie. Se pare că este vorba de un produs care are proprietăți nebănuite.

ADVERTISEMENT

Oțetul nu este folosit numai pentru prepararea celor mai delicioase salate și dressinguri, dar și în alte soluții ideale pentru casă. Una dintre acestea are legătură cu mirosul neplăcut care rămâne în bucătărie după ce ai gătit.

Dacă aburul și duhorile persistă în spațiu chiar dacă ai hota pornită la maxim și fereastra deschisă, atunci trebuie neapărat să apelezi la această metodă. Tot ce trebuie să faci este să torni puțin oțet într-un mic vas.

ADVERTISEMENT

Recipientul se plasează pe masa din bucătărie preț de câteva ore sau se poate lăsa să acționeze peste noapte. Produsul acesta ajută la neutralizarea mirosurilor datorită faptului că are în compoziția sa acid acetic.

În mod clar acesta este un ingredient magic care se găsește în toate tipurile de oțet, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cumperi unul anume. Cu toate acestea specialiștii spun că cel alb are o putere mult mai mare decât celelalte.

ADVERTISEMENT

Cum scapi de mirosurile neplăcute din bucătărie

În cazul în care vrei să scapi de mirosurile neplăcute din bucătărie, dar nu ai oțet la îndemână, trebuie să știi că există și alte soluții simple, utile și fără chimicale. La fel de bine funcționează și zațul care a rămas de la cafea.

Zațul se pune într-o tavă sau într-un vas mic și se lasă la vedere, undeva pe masă sau pe blat. Mai mult, acesta poate fi folosit și pentru a îndepărta mirosul de usturoi de pe mâini sau în calitate de îngrășământ pentru flori.

ADVERTISEMENT

Totodată, oțetul și zațul de cafea funcționează de minune și pentru a absorbi mirosurile persistente din frigider. Și în acest caz ingredientul se pune într-un vas mic și se lasă să acționeze o perioadă cât mai lungă.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un...
Interviul care face înconjurul lumii: a dezvăluit că tatăl său a fost un spion care s-a sinucis! "Nu pot să spun mai multe!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de...
Weekend cu temperaturi nefireşti pentru februarie. Termometrele vor indica maxime de 20 de grade. Zonele lovite de ploi
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Înmormântare luxoasă pentru Mioara Roman. Va fi supusă și unei proceduri de înfrumusețare
Înmormântare luxoasă pentru Mioara Roman. Va fi supusă și unei proceduri de înfrumusețare
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă