Life

De ce e bine să pui prosoape de hârtie în frigider. Trucul genial pe care îl vei adora

De ce e bine să pui prosoape de hârtie în frigider. Acest truc genial te poate face să economisești mulți bani. Îl vei adora!
07.05.2023 | 23:02
De ce e bine sa pui prosoape de hartie in frigider Trucul genial pe care il vei adora
De ce e bine să pui prosoape de hârtie în frigider. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

De ce este bine să pui prosoape de hârtie în frigider. Acest truc este unul genial și cu siguranță îl vei folosi și tu când vei afla de ce este bun.

De ce e bine să pui prosoape de hârtie în frigider

Prosoapele de hârtie sunt foarte utile în orice bucătărie, dar știai că acestea te pot ajuta dacă le pui în frigider? Este vorba despre faptul că acestea ne pot ajuta să păstrăm legumele și fructele proaspete mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci în acest caz este să pui în compartimentul din frigider pentru fructe și legume mai multe prosoape de hârtie.

Apoi, poți să depozitezi liniștit toate legumele și fructele pe care le-ai cumpărat de la piață. Apoi este necesar să mai pui alte câteva prosoape deasupra, scrie rd.com.

ADVERTISEMENT

Explicația din spatele acestui truc genial pe care poți să-l folosești în bucătărie este una simplă. Legumele eliberează apă și umiditatea duce la stricarea lor mult mai rapidă.

Prosoapele de hârtie vin în ajutorul nostru și absorb tot excesul de umezeală. În acest fel, ele mențin fructele și legumele bune de mâncat pentru mai mult timp.

ADVERTISEMENT

La ce mai pot fi folosite prosoapele de hârtie

Șervețelele din bucătărie sunt foarte bune și pentru a ține proaspete toate ierburile aromatice. Pătrunjelul, mărarul sau busuiocul rezistă mult mai bine dacă înainte de a le pune la rece le învelești în șervețele de hârtie umezite.

Ceea ce poți să mai faci este să le pui pe acestea în frigider, dar înainte să umpli un bol mic cu apă și să le pui acolo. Ca un fel de buchețel de plante aromatice.

ADVERTISEMENT

La ce mai sunt foarte bune șervețelele prosoapele de hârtie? Să cureți porumbul. Acea mătase enervantă de pe știuleții de porumb poate fi curățată foarte rapid cu niște prosoape de bucătărie umezite.

ADVERTISEMENT
Tags: