Life

Cum poți șterge ecranul televizorului fără să lași urme. Obiceiul banal la care prea puțini oameni apelează

Cum să cureți de praf ecranul televizorului fără să lași urme. Puțini oameni cunosc următorul obicei, care este unul banal.
12.11.2022 | 10:34
Cum poti sterge ecranul televizorului fara sa lasi urme Obiceiul banal la care prea putini oameni apeleaza
Curățarea corectă a televizorului. Sursa foto: suntgospodina.net
ADVERTISEMENT

Curățenia într-o casă este foarte importantă. Totul arată mai frumos, confortabil, iar sănătatea nu este pusă în pericol. Inclusiv ștergerea prafului de pe TV este foarte relevantă pentru o locuință. Cum poți face acest lucru, însă, fără să lași urme?

Cum să cureți de praf un ecran TV fără să lași urme

Mulți dintre noi tindem să lăsăm urme pe ecranul televizorului, atunci când încercăm să îndepărtăm praful. Din fericire, există metode prin care totul să arate impecabil.

ADVERTISEMENT

Potrivit specialiștilor, ai nevoie de puțin oțet alb și apă distilată. Acestea se pun într-un vas, iar în ele se înmoaie o cârpă din material bun, precum cel din microfibră.

Mișcările de curățare trebuie să fie unele executate corect, adică unele circulare. Ulterior, te îndepărtezi de ecran să vezi dacă nu sunt picături în exces, relatează playtech.ro

ADVERTISEMENT

Următorul pas este să aerisești interiorul casei unde se află televizorul. Lasă ușa larg deschisă sau un geam, deoarece aerul va contribui la uscarea soluției într-un mod eficient.

Cu soluția menționată poți curăța și alte suprafețe, precum monitorul unui computer, laptop, telefon, fereastră sau o oglindă. Cei care vor păși pragul locuinței voastre vor fi atrași de strălucirea care se va vedea.

ADVERTISEMENT

Sfaturi utile de curățare a unui ecran TV

Atunci când cureți un ecran TV trebuie să ții cont de câteva aspecte. Iată o parte dintre ele:

-Nu apela la soluțiile de șters geamurile. Acestea nu sunt bune din cauza conținutului de amoniac și, mai mult, vor dăuna ecranului televizorului,

-Evită șervețelele de hârtie. Acestea lasă urme, inclusiv de mici bucăți de hârtie, așa că ”misiunea” de curățare poate deveni un calvar,

ADVERTISEMENT

-Laveta de curățare trebuie să fie umedă, nu udă. O lavetă cu prea multă apă dăunează ecranului TV,

-Folosește alcool izopropilic și nu substanțe pe bază de acetonă, amoniac, toluen, alcool etilic și acid etilic, din cauză că nu-și fac efectul.

ADVERTISEMENT