Sport

De ce i-a fost frică n-a scăpat! Dușan Uhrin a prezis că Andrea Compagno poate fi „călăul” lui Dinamo

Fotbaliștii lui Dinamo nu și-au ascultat antrenorul. Dușan Uhrin a anunțat încă de la conferința de presă că cel mai periculos jucător al oltenilor este Andrea Compagno, italianul care a marcat golul decisiv.
08.04.2022 | 23:10
De ce ia fost frica na scapat Dusan Uhrin a prezis ca Andrea Compagno poate fi calaul lui Dinamo
Dusan Uhrin jr. reactioneaza in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 8 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno (33 de ani) a fost eroul lui FC U Craiova 1948 și „călăul” lui Dinamo în Ștefan cel Mare în etapa a patra din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul italian a marcat golul victoriei în primul minut al prelungirilor, deși Dușan Uhrin își avertizase fotbaliștii în privința vârfului.

Fotbaliștii lui Dinamo nu și-au ascultat antrenorul. Dușan Uhrin a prezis golul lui Andrea Compagno

La conferința de presă premergătoare jocului cu FC U Craiova 1948, tehnicianul ceh a transmis că Andrea Compagno este fotbalistul din lotul lui Nicolo Napoli de care se teme cel mai tare.

ADVERTISEMENT

„Au un jucător foarte periculos, Compagno și trebuie să avem grijă în zona de penalty. A înscris multe goluri și au jucători buni și la mijloc. Noi trebuie să avem grijă la jocul nostru și să ne concentrăm doar la asta”, a declarat Dușan Uhrin, înainte de Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2.

Italianul nu a fost singurul motiv de îngrijorare pentru Uhrin. Antrenorul „câinilor” le-a cerut fotbaliștilor săi să nu facă gafe, dar fix acest lucru s-a întâmplat. Mihai Eșanu a greșit la golul egalizator al oltenilor, continuând astfel blestemul portarilor din Groapă.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu facem greșeli mari. Sper să fie multă lume pe stadion și atmosfera va fi una frumoasă. Suporterii sunt foarte importanți pentru noi. E doar un pas mic și am nevoie de mulți alții.

Sper să nu fac nicio greșeală în primul unsprezece. Antrenamentele sunt în regulă și nu pot să zic nimic legat de atitudinea jucătorilor”, spunea cehul la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Compagno: „Ne bucurăm două zile”

Andrea Compagno a fost declarat omul meciului după victoria obținută de echipa lui Nicolo Napoli în Ștefan cel Mare. Pentru italian, reușita în poarta lui Eșanu a reprezentat al nouălea gol al sezonului în Casa Pariurilor Liga 1.

„A fost foarte frumos. Știam că pentru suporteri e un meci important, pentru clasament era important și când câștigi în minutul 90 e și mai frumos. Acum ne bucurăm două zile și  după ne gândim la meciul viitor. Nu e totul gata și trebuie să continuăm așa.

ADVERTISEMENT

Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă n-am început bine, dar tot meciul l-am jucat bine și am câștigat”, a declarat Andrea Compagno, după succesul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT