Life

De ce Mugur Mihăescu nu mai vorbește cu Lila din Vacanța Mare: ”Am avut la un moment dat o divergență”

Motivul pentru care Mugur Mihăescu nu mai discută cu Lila din Vacanța Mare. Ce s-a întâmplat între cei doi actori în trecut.
30.03.2023 | 14:31
De ce Mugur Mihaescu nu mai vorbeste cu Lila din Vacanta Mare Am avut la un moment dat o divergenta
Motivul pentru care Mugur Mihăescu nu mai discută cu Lila din Vacanța Mare. Ce s-a întâmplat între cei doi actori în trecut. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce actorul recunoscut pentru interpretarea lui Garcea nu mai vorbeşte cu Mirela Stoian din celebrul grup umoristic. Câștigătorul de la Masked Singer România spune că au avut la un moment dat o divergență.

Motivul pentru care Mugur Mihăescu nu mai discută cu Lila din Vacanța Mare. Ce s-a întâmplat între cei doi actori în trecut

Mugur Mihăescu a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai discută cu Lila din Vacanța Mare. Vedeta a spus ce s-a întâmplat între cei doi actori în trecut, artistul subliniind că ține legătura cu majoritatea foștilor colegi.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme apropiații actriței de teatru spuneau că aceasta nu le-a cerut niciodată ajutorul foștilor colegi din televiziune. În prezent, nu se știe de la ce a plecat disputa dintre Leana și Lila din Vacanța Mare.

„Cu Axinte vorbesc mereu, cu Emil Rădinoiu vorbesc, cu Frankfurt vorbim. Cu Radu Pietreanu vorbesc mereu. Cu Lila, Mirela Stoian, nu mai vorbesc, pentru că am avut la un moment dat o divergență.

ADVERTISEMENT

Supărările mi-au trecut, dar eu nu spăl rufele în public”, a spus cel care i-a dat viață personajului Leana o perioadă foarte lungă de timp, în podcast-ul Acasă la Măruță, de pe Youtube, unde a fost invitat împreună cu Matei Dima.

Mugur Mihăescu, despre averea câștigată în Vacanța Mare

Mugur Mihăescu a vorbit deschis și despre averea câștigată în perioada în care apărea pe sticlă cu Vacanța Mare. Actorul a fost prezent timp de 8 ani la Pro TV și în 2007 a început să colaboreze cu Kanal D.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Masked Singer România a dezvăluit că a fost plătit în 2 ani de postul turcesc mai bine decât în cei 8 în Pache Protopopescu. Totul s-a întâmplat înainte de criza financiară, cifrele fiind făcute publice.

„Am semnat în 2007 și a fost înainte de criză, că altfel nu aveam norocul ăsta. În ianuarie aveam banii deja. Ne-au plătit în avans pe 3 ani. Mie îmi pare rău că a fost criza, că puteam să aducem mulți bani la Kanal D.

ADVERTISEMENT

La cât ne-au dat, noi puteam ușor să aducem suma înapoi din publicitate. Mie îmi pare rău că s-a întâmplat asta”, a mai spus Mugur Mihăescu în aceeași interviu difuzat recent pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: