Life

De ce nu a revenit Simona Gherghe la Mireasa: “Sunt lucruri care nu țin de mine”

Simona Gherghe și-a amânat revenirea la emisiunea Mireasa, după ce a decis să stea mai multe zile acasă alături de familie. Prezentatoarea a anunțat când va reveni pe micile ecrane.
24.02.2022 | 07:45
De ce nu a revenit Simona Gherghe la Mireasa Sunt lucruri care nu tin de mine
De ce nu a revenit Simona Gherghe la Mireasa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a anunțat în urmă cu câteva zile că va reveni miercuri pe micile ecrane, după ce a fost nevoită să stea în izolare fiind infectată cu Covid-19.

A decis totuși să nu iasă deocamdată din casă pentru că soțul și fiul său nu au încheiat perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea speră să fie prezentă în platoul emisiunii la finalul acestei săptămâni.

De ce nu a revenit Simona Gherghe la Mireasa: “Sunt lucruri care nu țin de mine”

Simona Gherghe a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce s-a infectat cu Covid-19. S-a izolat la domiciliu alături de familia sa, dar și-a ținut fanii la curent cu tot ce face.

Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că miercuri va reveni pe micile ecrane, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Chiar dacă perioada de izolare s-a încheiat, aceasta a decis să mai stea câteva zile acasă alături de familia sa, pentru că soțul și fiul său se află încă în carantină fiind și ei bolnavi.

ADVERTISEMENT

Așa că, cel mai probabil va reveni pe micile ecrane în acest weekend. Până atunci, vedeta este înlocuită de Gabriela Cristea.

“Prieteni, știu că v-am anunțat că mă voi întoarce azi, la Mireasa. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Sunt lucruri care nu țin de mine… Vă voi povesti! Sper, totuși, să ne revedem sâmbătă!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat rapid și i-au trimis o mulțime de mesaje.

“Îmi pare rău ca tu nu ești la emisiune și nu mai are farmec ești leatul meu și te urmăresc de când ai apărut. Te respect pentru ce ești tu Simo”

“Te așteptăm cu nerăbdare ! Multă sănătate !”, au scris internauții.

Simona Gherghe și-a ținut la curent fanii cu tot ce s-a întâmplat în familia sa în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

“Astăzi este prima zi când mă simt om pentru că zilele trecute n-am fost tocmai bine. E prima zi când teoretic aș putea să ies, pentru că decizia de izolare a fost până ieri inclusiv, dar nu o s-o fac pentru că în continuare tușesc și nu vreau să pun în pericol pe nimeni”, a scris vedeta pe Instagram în urmă cu două zile.

ADVERTISEMENT