Life

De ce nu apare în public soția primarului Vasile din Las Fierbinți. Dezvăluire neștiută din viața celebrului actor Gheorghe Ifrim

Care e motivul pentru care partenera primarului Vasile din Las Fierbinți este discretă. Gheorghe Ifrim este însurat din 2001.
01.10.2023 | 17:30
De ce nu apare in public sotia primarului Vasile din Las Fierbinti Dezvaluire nestiuta din viata celebrului actor Gheorghe Ifrim
Care e motivul pentru care partenera primarului Vasile din Las Fierbinți este discretă. Gheorghe Ifrim este însurat din 2001. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

De ce nu apare în public soția primarului Vasile din Las Fierbinți. Dezvăluire neștiută din viața celebrului actor Gheorghe Ifrim care este însurat cu Maria Roxana, o femeie care i-a dăruit și doi băieți care acum sunt adolescenți.

Care e motivul pentru care partenera primarului Vasile din Las Fierbinți este discretă. Gheorghe Ifrim este însurat din 2001

Care e motivul pentru care partenera primarului Vasile din serialul Las Fierbinți este discretă. Gheorghe Ifrim este însurat din 2001, doar că nu postează imagini cu femeia care îl face fericit și alături de care are un mariaj împlinit.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor de la Pro TV a cunoscut-o pe Maria Roxana în timpul studenției și de atunci sunt de nedespărțit. Artistul de 51 de ani are numai cuvinte de laudă pentru soția sa care a renunțat la profesia ei pentru a se dedica creșterii și educării celor doi băieți, Ștefan și Cristian.

„Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească.

ADVERTISEMENT

A făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta. Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii.

Am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, a mărturisit Gheorghe Ifrim în anul 2019, conform publicației tvmania.ro.

ADVERTISEMENT
Gheorghe Ifrim, soția și doi băieți
Gheorghe Ifrim, soția și cei doi băieți. Sursa foto: adevarul.ro

Gheorghe Ifrim, mândru de cei doi băieți

Gheorghe Ifrim este tare mândru de cei doi băieți și crede că fiul cel mic, Cristian, îi moștenește talentul. Adolescentul studiază la Liceul Nicolae Tonitza, unde a intrat după ce a dat mai multe examene, cum ar fi la modelaj, desen și pictură.

În plus, copilul ia și lecții de chitară, în timp ce fiul cel mare, Ștefan, își dorea în urmă cu ceva vreme să dea la Automatică. Soția lui Vasile din Las Fierbinți este cea care a avut cea mai mare grijă de cei doi copii.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, vedeta de la Pro TV are o relație extraordinară cu partenera de viață, Maria Roxana, și cu copiii. Gheorghe Ifrim și băieții sunt prieteni buni, amândoi fiind bine educați și liberi în gândire.

„E greu să trăieşti cu un actor din cauza programului. Ei sunt pe primul loc în viaţă, deşi programul nu îmi permite întotdeauna să arăt asta. M-au înţeles şi sunt susţinătorii mei.

Soţia mea e sinceră când mă vede în spectacole şi îmi spune ce nu e bine. Are de multe ori dreptate. Şi în teatru am doi-trei colegi cu care discut franc”, spunea Vasile din Las Fierbinți la un moment dat pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT