Life

De ce nu cântă Elena Merișoreanu la nunțile de la țară. Ce o deranjează pe artistă

Îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu nu mai cântă la nunțile de la țară. Care este motivul?
10.09.2022 | 17:22
De ce nu canta Elena Merisoreanu la nuntile de la tara Ce o deranjeaza pe artista
Din ce cauză nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile de la țară. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite artiste de folclor. De-a lungul carierei a fost invitată să cânte în numeroase locuri, dar de ceva timp, solista evită nunțile din mediul rural.

De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile de la țară: ”Te pune să te duci să cânți devreme, se urcă pe acoperiș”

Solista în vârstă de 76 de ani a explicat motivul care a determinat-o să nu-și mai dorească să cânte la o nuntă de la țară, deși apreciază tradițiile românești.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu spune că nu mai merge la nunțile din rural din cauză că a fost chemată până acum să se prezinte devreme, iar unii invitați au un comportament care lasă de dorit.

”Nu (n.r. nunțile nu sunt ca cele de odinioară). Sunt foarte fastuoase, în primul rând, și văd că nu țin mult. Mă deprimă treaba aceasta. Când văd nunți fastuoase, bogăție mare, iar apoi vezi că se despart. Nunțile sunt frumoase și acum, de ce să nu recunoaștem? Obiceiurile sunt cam aceleași.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că diferă de cele de la țară, acolo există brad, duci mireasa la apă. Am cântat mult la ele, dar nu mai merg acum.

Te pune să te duci să cânți devreme, să te vadă lumea, se urcă pe acoperiș.  Acum nu mă mai duc, e greu, am o vârstă (…)”, a detaliat Elena Merișoreanu pentru ego.ro

ADVERTISEMENT

De altfel, Elena Merișoreanu acceptă cu plăcere să cânte la un botez sau chiar la un majorat. Artista a mai precizat că la nunțile pe la care le-a avut mirii s-au bucurat de o căsnicie solidă.

” (…)  Foarte rar s-a întâmplat să aud că s-au despărțit”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, care crede că are mână bună.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, mamă de doi copii și patru nepoți

Elena Merișoreanu are de ani buni o căsnicie frumoasă alături de Viorel Croitoru. Cei doi sunt părinții a doi copii, o fată și un băiat. Totodată, artista și soțul său se bucură și de rolul de bunici, deoarece au patru nepoți.

ADVERTISEMENT
Tags: