Life

Cel mai enervant lucru pe care îl poți face înainte de decolarea avionului. Mulți însoțitori de zbor sunt revoltați

Mulți însoțitori de zbor sunt revoltați de gestul pe care mulți pasageri îl fac înainte de decolarea avionului. Este catalogat ca fiind extrem de enervant.
30.05.2023 | 08:35
Cel mai enervant lucru pe care il poti face inainte de decolarea avionului Multi insotitori de zbor sunt revoltati
Cel mai enervant lucru pe care îl poți face înainte de decolarea avionului. Sursă foto: Pinterest, Tiktok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un însoțitor de zbor a dezvăluit cel mai enervant lucru pe care îl poate face un pasager înainte de decolarea avionului. Se întâmplă de fiecare dată, iar aceștia sunt nevoiți să le explice mereu pasagerilor să se oprească.

Cel mai enervant lucru pe care îl poți face înainte de decolarea avionului

Chris Kellum, care lucrează la o companie aeriană americană, a postat un videoclip pe TikTok. Acesta le arată urmăritorilor săi exact ceea ce nu ar trebui să facă pasagerii niciodată înainte de decolarea avionului. 

ADVERTISEMENT

El a decis să își folosească pagina pentru a-și exprima furia în legătură cu pasagerii care aduc la bord bagaje prea mari. În mod ciudat, în ciuda dimensiunilor, aceștia se așteaptă ca bagajele să încapă în dulapurile de deasupra capului.

În videoclipul pe care l-a intitulat “lucruri care îi enervează pe însoțitorii de bord”, Kellum a explicat de ce este important să se respecte regulile companiilor aeriene. De asemenea, el a transmis și un mesaj extrem de simplu.

ADVERTISEMENT

”Dacă bagajul nu încape, atunci va trebui să fie înregistrat”, a subliniat acesta. De asemenea, el a mai făcut un apel la pasageri să se asigure că fiecare ușă de la bagaje se închide corespunzător, arată Daily Mail.

”Dacă puneți o geantă mai mare în compartimentul de deasupra capului, vă rugăm să vă asigurați că aceasta se închide înainte de a vă ocupa locul“, a mai adăugat însoțitorul de zbor.

ADVERTISEMENT

”A încăput data trecută”

Iar pentru a le exemplifica pasagerilor mai bine acest obicei enervat dinainte de decolarea avionului, acesta a făcut un moment regizat. Un coleg, care joacă rolul pasagerului, introduce o geantă mare în dulapul de deasupra scaunelor.

Este mult prea mare și atârnă pe o parte, cu roțile ieșite în afară. Mai departe, prietenul său, care se comportă ca un pasager iritat, devine defensiv și pune întrebări: “Dar nu înțeleg, a încăput și data trecută. Cum se face că nu s-a potrivit astăzi? Ce s-a întâmplat? Avionul a devenit mai mic? Ce se întâmplă?”, se întreabă acesta.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul videoclipului, însoțitorul de zbor speră să le ofere o lecție pasagerilor. Pentru niciuna din părți nu este plăcută o astfel de atitudine înainte de decolarea avionului. Iar aceasta este doar una din numeroasele ”greșeli” pe care mulți le fac înainte ori în timpul unui zbor. 

ADVERTISEMENT