Life

De ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP și Recorder. Anunțul celebrului jurnalist: “Nu va mai fi difuzată”

De ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP și Recorder? Celebrul jurnalist a făcut un anunț în urmă cu puțin timp.
12.04.2024 | 12:35
De ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP si Recorder Anuntul celebrului jurnalist Nu va mai fi difuzata
De ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP și Recorder. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

De ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP și Recorder? Celebrul jurnalist a făcut un anunț în acest sens în urmă cu puțin timp. Ce decizie a luat aceasta?

De ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP și Recorder

Cristian Tudor Popescu anunță că a luat o decizie radicală referitoare la colaborarea cu Recorder. Menționăm faptul că această colaborare se pare că a durat mai puțin de jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Iar de ceva timp, urmăritorii emisiunii se întreabă de ce aceasta întârzie. În acest sens, Cristian Tudor Popescu a fost nevoit să vină cu o serie de explicații publice. De ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP și Recorder?

Celebrul jurnalist anunță că nu va mai urma niciun episod al emisiunii și că disponibile vor fi doar cele 7 realizate până acum. CTP nu a explicat motivele pentru care a luat o astfel de decizie.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, în postarea sa de pe Facebook, jurnalistul spune că este vorba despre ”motive dincolo de voința subsemnatului”. CTP și-a cerut scuze că nu mai apare în emisiunea CAP la CAP, fără a mai da însă alte detalii.

„CAP la CAP la capăt. Mulți urmăritori ai emisiunii CAP la CAP, relizată împreună cu Recorder, întreabă de ce întârzie și când va fi difuzat următorul episod. Mă simt nevoit să fac următoarea precizare: nu va mai fi niciun episod. Rămân cele 7, realizate până acum.

ADVERTISEMENT

Din motive dincolo de voința subsemnatului, CAP la CAP în formula cunoscută își încetează apariția. Cu părere de rău pentru sutele de mii de urmăritori ai emisiunii, în direct și înregistrată pe Youtube, CAP la CAP se duce după CAP LIMPEDE…”, se arată în postarea acestuia.

Ce spune Recorder

Și cei de la Recorder au explicat la rândul lor de ce nu mai apare emisiunea CAP la CAP al lui CTP. Mihai Voinea, jurnalist şi unul dintre fondatorii Recorder, spune că problema apăruse de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Anca Simina a renunțat la emisiune, iar lui CTP i-ar fi fost propus un alt moderator. Și se pare că jurnalistul a fost de acord inițial cu această propunere, dar ulterior s-a răzgândit.

Mai departe, cei de la Recorder nu au mai avut altă opțiune. Iar deși au spus că urmează să se gândească, se pare că decizia finală a jurnalistului a apărut deja în spațiul public.

„A rămas să mai facă o emisiune cu Anca Simina în 2024, în care să se anunţe că va fi şi această schimbare de moderator. Ulterior, Cristian Tudor Popescu s-a răzgândit. Noi i-am spus că nu avem altă opţiune şi a rămas să ne mai gândim până când a apărut această postare”, a spus Voinea pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării