Life

Regele Charles s-a răzgândit. Decizie controversată la Casa Regală

Regele Charles a luat o decizie complet neașteptată. S-a răzgândit în ultimul moment și nu mai vrea să-l de afară acum.
04.10.2023 | 08:07
Regele Charles sa razgandit Decizie controversata la Casa Regala
Regele Charles a luat o decizie neașteptată. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Andrew, cel care a făcut Casa Regală de râs după scandalurile în care a fost implicat, l-a înduplecat pe Regele Charles. Acesta a decis să-l ierte și nu l-a mai dat afară din locuința cu 30 de camere în care locuiește acum cu fosta soție.

Regele Charles s-a răzgîndit în privința Prințului Andrew

Prințul Andrew, implicat în o mulțime de controverse care au pătat imaginea Casei Regale, a reușit să-și coningă fratele să nu-l mai dea afară din locuința sa de pe proprietatea Windsor.

ADVERTISEMENT

Potrivit The Mirrror, Regele Charles a încheiat cu Prințul Andrew un acord în care i-a permis să rămână pentru o perioadă nedetrminată la reședința regală Royal Lodge.

Prințul a căzut în dizgrație în urma scandalurilor sexuale în care a fost implicat, dar și a prieteniei cu Epstein, acuzat de pedofilie. Astfel că, el a fost pedepsit de Casa Regală, inclusiv de mama sa, Regina Elisabeta, care a decedat toamna trecută.

ADVERTISEMENT

Deși ar fi trebuit să părăsească locuința de câteva luni bune, Regele Charles nu a mai pus presiune pe el după ce fosta soție, cu care încă locuiește deși s-au despărțit de 27 de ani, s-a îmbolnăvit de cancer și a trecut printr-o operație de mastectomie.

Astfel că, vara aceasta, Prințul Andrew a reușit să-l convoace pe fratele său la discuție, ce a avut loc la Balmoral, și l-a convins să nu-l mai alunge din Royal Lodge, așa cum fusese anunțat.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să se mute în fosta locuință a ducilor de Sussex

Ba mai mult de atât, Regele Charles i-a acordat și timp pentru a strânge banii necesari să repare casa. Conacul cu 30 de camere ar avea nevoie de mai multe îmbunătățiri, estimate la 2 milioane de lire sterline.

Potrivit informațiilor existente, în vara aceasta, în care a avut și numeroase dispute cu fratele său, Prințul Andrew ar fi cheltuit deja cca 200.000 de lire sterline pentru a repara acoperișul.

ADVERTISEMENT

Monarhul plănuia că Prințul Andrew să se mute în Frogmore Cottage, proprietatea care a aparținut Prințului Harry și lui Meghan Markle și din care au fost evacuați.

ADVERTISEMENT