Life

De ce nu se afișează Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii, în public, cu iubitul ei: ”Data trecută nu m-a ajutat”

Nicoleta Dragne se poate declara o femeie cât se poate de împlinită. Cu toate astea, fosta ispită de la Insula Iubirii are și ea câteva rețineri.
26.12.2022 | 09:17
De ce nu se afiseaza Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii in public cu iubitul ei Data trecuta nu ma ajutat
De ce nu se afișează Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii cu tatăl copiilor ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat misterios.

De nu se afișează Nicoleta Dragne cu iubitul ei pe internet

Tânăra se pregătește să devină și mamă din nou, aceasta având deja în un băiat cu omul din viața sa. Deși a trecut ceva timp de când doi sunt împreună însă, nimeni nu știe cine este iubitul fostei ispite de la Insula Iubirii și nici cu ce se ocupă acesta.

De asemenea, nu știm nici cum arată iubitul Nicoletei Dragne, iar nu puțini sunt cei care au întrebat-o pe vedetă despre acesta.

ADVERTISEMENT

Pentru că în ultima perioadă, Nicoleta Dragne a publicat mai multe imagini cu burtica la vedere, aceasta urmând să nască în luna februarie a anului viitor, mulți și-au dorit să afle cine este tatăl copiilor, dar și de ce nu se afișează în public cu acesta.

Cei de la spynews.ro au încercat să afle cine este bărbatul misterios din viața acesteia, însă fără succes. Pe de altă parte, Nicoleta Dragne a spus motivele pentru care preferă să țină totul doar pentru ea.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că de fostul său partener s-a despărțit și multe s-au aflat atunci, de această dată, ispita de la Insula Iubirii vrea să facă lucrurile altfel.

Aceasta susține că petrece timp de calitate cu iubitul ei, ies împreună, însă preferă să nu se expună pe internet prea mult și să se bucure de fiecare moment.

ADVERTISEMENT

”Nu ne gândim să ne afișăm. Nu îl țin ascuns, nu îl scot pe stradă cu mască sau ceva, dar cu ce ajută expunerea? Data trecută nu m-a ajutat cu absolut nimic”, a spus Nicoleta Dragne, pentru Spynews.ro.

De ce îi este cel mai frică Nicoletei Dragne de la Insula Iubirii

De asemenea, ea a mai explicat și ce lucruri nu îi convin când vine vorba de internauți. Nicoleta Dragne povestește că sunt persoane care nu respectă intimitatea, așa că preferă să nu își facă probleme singură.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea a mai menționat că sunt persoane care ajung să îi jignească pe apropiații săi, pentru că nu o plac pe ea, un alt lucruri care nu o încântă deloc.

Tocmai din aceste motive, vedeta preferă să păstreze povestea de dragoste doar pentru ea și să îl țină departe pe iubitul ei, de astfel de evenimente.

”Oamenii în România, poate și în afară habar n-am, nu știu să-ți respecte intimitatea, nu înțeleg că și tu ești om la fel ca ei, ca nu ai stea în frunte, sânge albastru ș.a, nu îți respectă viața.

Stau și îți caută partenerul pe rețelele de socializare, îl jignesc, pentru ce?! Dacă nu le place fața ta se apucă și îl înjură pe el”, a mai adăugat ea, pentru spynews.ro.

Amintim că Nicoleta Dragnea a fost și cea care i-a luat apărarea Andreei Bălan, în momentul în care fostul ei soț, George Burcea, lansa acuzații dure la adresa acesteia.

ADVERTISEMENT