Life

Nicoleta Dragne îl lovește dur pe George Burcea, după ce actorul a atacat-o din nou pe Andreea Bălan: „Nu are loc de ea”

Nicoleta Dragne l-a criticat în termeni duri pe George Burcea după acesta a continuat să facă tot felul de referiri la adresa fostei sale soții, Andreea Bălan.
13.12.2021 | 10:18
Nicoleta Dragne il loveste dur pe George Burcea dupa ce actorul a atacato din nou pe Andreea Balan Nu are loc de ea
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Bravo, ai stil care împarte platoul cu iubita actorului, Viviana Sposub, a postat pe Instastory un mesaj în care comentează ultimele ieșiri ale acestuia la adresa Andreei Bălan.

După roast-ul făcut de Viviana Sposub în care a șters pe jos cu fosta membră a trupei Andre, Burcea a ieșit și el la rampă atacând-o din nou pe fosta nevastă.

ADVERTISEMENT

Nicoleta a observat că Viviana și George profită de fiecare moment pentru a spune ceva negativ despre Andreea Bălan. Așadar, a reacționat ca atare.

Nicoleta Dragne îl critică dur pe George Burcea

Dragne a scris că un bărbat adevărat nu o compară pe actuala cu fosta. A amintit că actorul are două fetițe cu femeia despre care atunci când vorbește nu o face tocmai în cei mai elogioși termeni.

ADVERTISEMENT

„Nu are loc de ea. Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? 

Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să râdă public de mama copiilor săi? A, stai, nu a râs. A făcut roast despre o femeie care nu făcea parte din proiectul BAS.

ADVERTISEMENT

Ai puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram. Când ai copii nu mai este vorba despre ea/ el, e despre ei. Atât!”, este mesajul publicat de Nicoleta Dragne.

nicoleta dragne
Mesajul publicat în mediul online de Nicoleta Dragne la adresa lui George Burcea

Roast-ul Vivianei Sposub, o provocare la adresa Andreei Bălan?

Viviana Sposub a făcut în urmă cu câteva gale un moment de stand-up comedy. În momentul ei a subliniat faptul că fetițele lui Burcea seamănă cu el și, conform spuselor ei, slavă Domnului că nu aduce cu mama.

ADVERTISEMENT

Tot fosta asistentă de televiziune a spus în cadrul aceleiași gale că se consideră, mai în glumă, mai în serios, o spărgătoare de căsătorii.

Andreea Bălan nu a reacționat până acum la ultimele atacuri venite din partea lui Burcea și a partenerei sale, semn că artista s-a săturat de aceste provocări.

Nu este singurul scandal în care a fost implicat Burcea în ultima perioadă. În cadrul unui live realizat pe o rețea de socializare, actorul a spus că unele femei merită să fie bătute. Declarațiile respective au inflamat opinia publică, iar apoi Burcea și-a cerut iertare.

 

ADVERTISEMENT