Life

De ce nu se căsătorește Bebe Cotimanis cu Iulia Dumitru. Actorul și-a părăsit soția pentru actuala parteneră: „Nu este ușor de trăit cu mine”

După două căsătorii eșuate, Bebe Cotimanis nu se mai gândește la însurătoare. De ce nu și-a cerut iubita în căsătorie, deși spune că se înțeleg de minune.
10.12.2022 | 22:46
De ce nu se casatoreste Bebe Cotimanis cu Iulia Dumitru Actorul sia parasit sotia pentru actuala partenera Nu este usor de trait cu mine
Bebe Cotimanis are de lai mulți ani o relație cu Iulia Dumitru. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis este unul dintre cei ai iubiți actori și oameni de televiziune de la noi din țară, însă destul de discret în ceea ce privește viața personală. Actorul trăiește o frumoasă poveste de iubire cu actuala parteneră, dar nu se mai gândește la însurătoare.

Bebe Cotimanis iubește, dar nu se mai căsătorește

Bebe Cotimanis este de buni în lumina reflectoarelor, în calitate de om de televiziune și actor. A jucat în numeroase telenovele, dar și în serialul Vlad, însă rareori își expune viața personală.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani se iubește cu Iulia Dumitru, o colegă de breaslă. Începutul relației a fost unul dificil, căci actorul în vârstă de 67 ani a fost surprins cu actuala parteneră în timp ce era căsătorit cu Florina Mărcuță- care ulterior și-a schimbat radical viața și s-a înscris la Teologie.

Chiar dacă relația îi merge ca pe roate, Bebe Cotimanis a subliniat faptul că este o fire dificilă și că iubitei sale nu îi este deloc ușor cu el.

ADVERTISEMENT

„Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine. Prietenii și familia au ajuns să mă cunoască”, a dezvăluit Bebe Cotimanis, conform wowbiz.ro. 

Chiar dacă unii sunt de părere că nu este benefic ca doi parteneri să și lucreze în același loc, Bebe Cotimanis afirmă că pe el și pe Iulia Dumitru meseria i-a apropiat chiar mai mult și au învățat să se ajute în orice situație.

ADVERTISEMENT

„Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine”, a spus actorul.

Cu toate acestea, după două mariaje încheiate, din care are și doi copii, Bebe Cotimanis nu se mai gândește să se căsătorească, iar când a fost întrebat ce l-a oprit din a-și oficializa relația, actorul a preferat să glumească, dezvăluind că nu a găsit ofițerul de stare civilă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, nu am vorbit cu ofițerul, nu am găsit ofițerul”, a afirmat Bebe Cotimanis.