Life

De ce nu trebuie niciodată să faceți cumpărăturile în zilele de luni. O casieriță a dezvăluit tot adevărul

Motivul pentru care nu ar trebui niciodată să faceți cumpărăturile în zilele de luni. Adevărul a fost dezvăluit de o casieriță.
25.03.2024 | 08:57
De ce nu trebuie niciodata sa faceti cumparaturile in zilele de luni O casierita a dezvaluit tot adevarul
De ce nu trebuie făcute cumpărăturile în zilele de luni. Sursa foto: Freepik/topntp26
ADVERTISEMENT

O casieriță a explicat de ce nu trebuie niciodată să faceți cumpărăturile în zilele de luni. Care ar fi, de fapt, adevărul despre supermarketuri. Toți clienții ar trebui să știe acest lucru.

Motivul pentru care nu trebuie niciodată să faceți cumpărăturile în zilele de luni. Adevărul, dezvăluit de o casieriță

În general, oamenii merg la supermarketuri cunoscute pentru a achiziționa produsele de care au nevoie. De multe ori, ofertele existente îi atrag pe cumpărători.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, e foarte important să aleagă cu grijă zilele în care să meargă la cumpărături. O casieriță a vorbit despre cum obișnuiesc marile lanțuri de magazine să-și păcălească clienții.

În prezent, femeia s-a retras din activitate, dar are multă experiență în vânzări, după ce a lucrat mult timp pentru diverse supermarketuri cunoscute. În tot acest timp, a învățat la ce tactici apelează aceste magazine pentru a-i păcăli pe clienți.

ADVERTISEMENT

Potrivit fostei casierițe, clienții ar trebui să aibă grijă la ofertele din supermarket, pentru că nu toate sunt reale. Cei mai mulți clienți ajung să plătească, de fapt, sume mari mari de bani pe produsele cumpărate, spre deosebire de prețurile care sunt afișate la raft.

În acest sens, clienții sunt îndemnați să verifice întotdeauna bonul fiscal după efectuarea plății, deoarece ar putea să fie diferențe la care nu se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Atunci când pe bonul fiscal apare altă sumă, un motiv poate fi, pur și simplu, un moment de neatenție din partea angajaților, dat și prețul diferit de la raft, care nu se potrivește cu cel afișat la casa de marcat.

Unele supermarketuri pot afișa oferte foarte bune, care sunt valabile doar dacă clientul achiziționează o cantitate mai mare. Mențiunea ar fi trecută cu un scris foarte mic, greu de observat de către cumpărători.

ADVERTISEMENT

Pe bonul fiscal apar adesea greșeli din cauza legumelor și fructelor. În cazul acestor produse, codurile sunt introduse manual, așa că poate fi trecut greșit.

Femeia a menționat, totodată, că nu ar trebui să facem cumpărăturile în zilele de luni și a explicat și motivul. În general, marfa ajunsă la început de săptămână are un preț mai mare la raft. În timpul săptămânii, prețul ar putea scădea, notează cancan.ro.

În plus, se poate întâmpla ca ofertele introduse să nu apară în sistem în zilele de luni, ci mai târziu. Clienții pot ajunge să plătească produsele cumpărate la preț întreg.

ADVERTISEMENT