Life

De ce poartă Denise Rifai haine negre la emisiunea de la Kanal D: ”Culoarea este impusă”

Denise Rifai poartă doar haine negre la emisiunea de la Kanal D pe care o prezintă. Care este însă motivul? Vedeta a vorbit deschis.
24.09.2023 | 12:43
De ce poarta Denise Rifai haine negre la emisiunea de la Kanal D Culoarea este impusa
De ce poartă Denise Rifai haine negre la emisiunea de la Kanal D. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste și prezentatoare tv din România. Emisiunea ”40 de întrebări” de la Kanal D a devenit una dintre preferatele publicului și nu e de mirare.

De ce poartă Denise Rifai haine negre la emisiunea de la Kanal D

Poate mulți au observat că în fiecare ediție a emisiunii sale, Denise Rifai poartă haine negre. Care este motivul pentru care vedeta optează pentru o astfel de ținută? Aceasta a vorbit destul de deschis.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a acordat un interviu celor de la ego.ro. Printre altele, ea a dezvăluit și motivul pentru care poartă doar haine negre în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Se pare că acesta este formatul emisiunii, iar culoarea este una impusă.

Mai mult de atât, vedeta spune că trebuie să fie un jurnalist imparțial, iar atenția nu trebuie să fie îndreptată spre ea, ci doar spre invitat. De cealaltă parte, când nu e în platoul de la Kanal D, Denise Rifai spune că poartă haine colorate. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a mai povestit și că uneori se întâlnește cu fani de-ai săi pe stradă. Oamenii fac și poze cu ea și de asemenea îi spun că în realitate arată cu mult mai bine decât la tv.

Ce meserie are la bază vedeta tv

„Eu la emisiune port doar negru pentru că acesta este formatul emisiunii și culoarea este impusă prin formatul emisiunii. Trebuie să fiu acel jurnalist imparțial care, indiferent pe cine are în față, este nevoie să fie, cumva, îmbrăcat la fel, ca atenția să nu fie pe el, ci pe invitat. În viața de zi cu zi mă îmbrac cât de liber și colorat se poate.

ADVERTISEMENT

Sunt onorată pentru că ori de câte ori trec pe stradă fac parte dintre oamenii foarte iubiți. Oamenii vorbesc cu mine și se fotografiază. Toți îmi spun: WOW! Ești mai frumoasă în realitate decât la televizor!’” a mărturisit Denise Rifai pentru Ego.ro.

Printre altele, vedeta a mai vorbit și despre studiile sale. Deși plănuia să studieze limba arabă, aceasta a ajuns la ASE. Astfel, meseria de bază a lui Denise Riafai este de economist.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește restul studiilor superioare, prezentatoarea la Kanal D spune că nu a mai avut timp să facă și un program de masterat. Aceasta și-a dorit să muncească cât mai repede și iată că acest vis i s-a și îndeplinit.

ADVERTISEMENT