Sport

De ce Rapid se prăbușește după orice victorie cu FCSB? Miță Iosif are propria variantă: „E dorință mare să-i bați pentru fani!”

Mihai Iosif a explicat motivul pentru care Rapid nu reușește să mențină șirul rezultatelor pozitive după o victorie cu FCSB.
24.04.2024 | 17:19
De ce Rapid se prabuseste dupa orice victorie cu FCSB Mita Iosif are propria varianta E dorinta mare sai bati pentru fani
De ce se prăbușește Rapidul după o victorie cu FCSB. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a fost prezent în cea mai recentă ediție a emisiunii SUFLET DE RAPIDIST. Fostul antrenor al giuleștenilor a vorbit despre prăbușirea formei celor de la Rapid după fiecare victorie cu FCSB.

De ce Rapid se prăbușește după orice victorie cu FCSB? Miță Iosif are propria variantă: „E dorință mare să-i bați pentru fani!”

Rapid nu a reușit să aibă continuitate în acest sezon după fiecare victorie cu FCSB. De fiecare dată, formația giuleșteană își ieșea din formă în următoarele partide, iar acest lucru a devenit o problemă.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a discutat despre acest complex pe care îl are formația din Giulești. Fostul antrenor al Rapidului susține că echipa dă maximul la meciul cu FCSB pentru suporteri, motiv pentru care în următoarele etape motoarele sunt turate mai puțin.

“Eu nu am avut problema asta. Am avut victorie după FCSB. Este mare dorința de a bate într-adevăr FCSB-ul. Este un derby până la urmă.

ADVERTISEMENT

Dar aceeași dorință de victorie trebuie să o ai și când joci cu ultima clasată. Tot trei puncte sunt. Dar prin victoria asta cu FCSB vrei să îi faci pe suporteri fericiți și mulțumiți.

Ei sunt în extaz când văd victoria asta, dar tu trebuie să ții o linie. Să ai continuitate. Și aia vinde doar de la cap”, a declarat Mihai Iosif la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al giuleștenilor credea că Rapid putea lua titlul în acest sezon

Având în vedere condițiile foarte bune, lotul de jucători și staff-ul tehnic, fostul antrenor al giuleștenilor este de părere că Rapidul trebuia să se lupte serios la titlu.

Mihai Iosif nu are explicații clare pentru eșecul formației lui Dan Șucu și Victor Angelescu, iar acum susține că echipa ar putea să prindă podiumul, dar trebuie să aibă atitudinea potrivită pentru a reuși acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Cred că așteptările au fost mai mari, mai ales după parcursul extraordinar pe care l-au avut. Nu știu de ce a venit această cădere. Una este să vorbești din afară și alta e să fii în interiorul clubului.

Nu îmi explic această cădere, aceste înfrângeri la rând și acum a fost acest egal cu FCSB. Este o perioadă grea pentru suporteri și pentru jucători, pentru antrenori. Eu am spus doar ceea ce am simțit.

Am crezut că Rapidul se putea bate la campionat. Aveau tot ce le trebuie, au avut și rezultate, dar nu știu ce s-a întâmplat pe parcurs.

Referitor la momentul actual, cred că nici acum nu este totul pierdut pentru a reuși o clasare mai bună, un loc 2 sau 3. Da, programul este greu, cu cele mai bune echipe din România, dar nu trebuie să te dai bătut. La Rapid asta e pe primul loc, atitudinea”, a spus Mihai Iosif la SUFLET DE RAPIDIST.

De ce SE PRĂBUȘEȘTE Rapidul după fiecare victorie cu FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: