Sport

„Eu chiar am crezut că Rapid se poate bate la titlu sezonul ăsta!” Fostul antrenor din Giulești nu are explicații pentru black-out-ul echipei

Mihai Iosif, fostul antrenor din Giulești, susține că Rapid putea să se bată la titlu în acest sezon și nu are explicații clare pentru eșecul echipei.
23.04.2024 | 14:36
Eu chiar am crezut ca Rapid se poate bate la titlu sezonul asta Fostul antrenor din Giulesti nu are explicatii pentru blackoutul echipei
Fostul antrenor din Giulești, despre lupta la titlu a lui Rapid. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a fost invitat în cea mai recentă ediție a SUFLET DE RAPIDIST și a discutat despre eșecul echipei din Crângași. Fostul antrenor din Giulești nu își dă seama cum a putut Rapid să rateze obiectivul principal al sezonului.

„Eu chiar am crezut că Rapid se poate bate la titlu sezonul ăsta!” Fostul antrenor din Giulești nu are explicații pentru black-out-ul echipei

Având în vedere condițiile foarte bune, lotul de jucători și staff-ul tehnic, fostul antrenor din Giulești este de părere că Rapidul trebuia să se lupte serios la titlu.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif nu are explicații clare pentru eșecul formației lui Dan Șucu și Victor Angelescu, iar acum susține că echipa ar putea să prindă podiumul, dar trebuie să aibă atitudinea potrivită pentru a reuși acest lucru.

“Cred că așteptările au fost mai mari, mai ales după parcursul extraordinar pe care l-au avut. Nu știu de ce a venit această cădere. Una este să vorbești din afară și alta e să fii în interiorul clubului.

ADVERTISEMENT

Nu îmi explic această cădere, aceste înfrângeri la rând și acum a fost acest egal cu FCSB. Este o perioadă grea pentru suporteri și pentru jucători, pentru antrenori. Eu am spus doar ceea ce am simțit.

Am crezut că Rapidul se putea bate la campionat. Aveau tot ce le trebuie, au avut și rezultate, dar nu știu ce s-a întâmplat pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Referitor la momentul actual, cred că nici acum nu este totul pierdut pentru a reuși o clasare mai bună, un loc 2 sau 3. Da, programul este greu, cu cele mai bune echipe din România, dar nu trebuie să te dai bătut.

La Rapid asta e pe primul loc, atitudinea. Și e foarte importantă relația cu jucătorii, cu presa și cu suporterii, care au avut un rol extraordinar”, a spus Mihai Iosif la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif, despre perioada sa la Rapid: “Credeam că ne putem bate la titlu”

“Și în perioada în care am fost eu, așa cum era, credeam că ne putem bate la titlu. Cu niște lucruri modificate atunci, puteam să fim mai sus. Nu am beneficiat de ce este acum, nu există comparație.

Mă refer la baza de antrenament, lot de jucători, la număr de jucători, la Giulești și la suporteri. Am reușit lucruri extraordinare cu ceea ce am avut la dispoziție.

O mare bucurie și mândrie pe care am avut-o atunci este că noi toți am reușit să facem sute de mii de fani fericiți într-o perioadă grea. 

Am luat echipa când trebuia să facem obligatoriu 2 victorii ca să intrăm în play-off-ul din Liga 2. Am avut șansă și noroc atunci, iar Dumnezeu a vrut ca Rapid să promoveze cu un rapidist la cârma echipei. Au fost momente extraordinare pe care nu le vom uita niciodată”, a mai spus fostul antrenor din Giulești la SUFLET DE RAPIDIST.

Mihai Iosif, despre plecarea de la Rapid

ADVERTISEMENT