Sport

”Suflet de rapidist”, marți, 23 aprilie, ora 13:30. Mihai Iosif, invitatul lui Robert Niță

”Suflet de rapidist” programează o nouă ediție, marți, 23 aprilie, ora 13:30. Mihai Iosif este invitatul lui Robert Niță.
22.04.2024 | 18:51
Suflet de rapidist marti 23 aprilie ora 1330 Mihai Iosif invitatul lui Robert Nita
”Suflet de rapidist” programează o nouă ediție, marți, 23 aprilie, ora 13:30. Mihai Iosif este invitatul lui Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție incendiară, marți, 23 aprilie, ora 13:30. Emisiunea se vede LIVE doar pe www.fanatik.ro. Invitatul special al noi ediții este Mihai Iosif, fostul antrenor din Giulești.

”Suflet de rapidist”, marți, 23 aprilie, ora 13:30. Mihai Iosif e invitatul lui Robert Niță

Marți, 23 aprilie, ora 13:30, revine în forță ”Suflet de rapidist”, emisiunea dedicată tuturor suporterilor Rapidului, care aduce în prim-plan sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului ”alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

În fiecare marți, fostul jucător al Rapidului, dar și specialist la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță vă așteaptă cu dezvăluiri de senzație și discuții fabuloase în ”alb-vișiniu”.

Invitatul special al ediției de marți, 23 aprilie, este Mihai Iosif, omul legat trup și suflet de clubul de lângă Podul Grant. ”Miță” este tehnicianul care a readus Rapidul în SuperLiga în 2021 și unul dintre personajele cu cea mai mare trecere în rândul fanilor giuleșteni.

ADVERTISEMENT

După ce fostul mijlocaș Costin Lazăr a dezvăluit marțea trecută motivul pentru care și-a retras copiii de la Academia Rapidului, acum a venit rândul lui Mihai Iosif să vorbească despre ce a însemnat pentru el perioada petrecută pe banca tehnică a ”alb-vișiniilor”.

La fel ca și în edițiile precedente, Robert Niță vă invită ”Să facem show!” De fiecare dată la ”Suflet de rapidist” își vor face apariția legende ale clubului ”alb-vișiniu” nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în Giulești. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca FANATIK!

”Suflet de rapidist” este o emisiune marca FANATIK și se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Pe rețelele de socializare ”fanatice” vor rula și vor putea fi urmărite la calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” îi vine mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

FANATIK SUPERLIGA și ”Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT