Sport

De ce s-a dus Craiova lui Rotaru în cap? „Nu poți să-ți bați joc de Ivan”

Universitatea Craiova nu se regăsește în acest sezon. Oltenii și-au propus titlul, însă sunt departe de obiectivele trasate. Problemele din vestiar nu îi dau pace lui Rotaru
26.10.2023 | 00:13
De ce sa dus Craiova lui Rotaru in cap Nu poti sati bati joc de Ivan
Andrei Ivan si-a pierdut locul de titular la Craiova. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Craiova lui Rotaru a pierdut duelul de pe teren propriu contra Petrolului, scor 1-3. Oltenii nu au reușit să deslușească jocul oaspeților și au părăsit stadionul fără niciun punct. Vedeta Craiovei, Andrei Ivan, a fost rezervă și a intrat pe parcursul partidei în locul lui Markovic.

Andrei Ivan a ajuns rezervă de lux la Universitatea Craiova

“Poate să schimbe încă 10 antrenori de acum înainte. Cu toate că ieri, a avut doi fotbaliști, dacă nu sunt accidentați. Băi frate, nu te poți răzbuna pe Ivan dacă este fotbalist bun.

ADVERTISEMENT

Îl are pe Ivan și pe Căpățână care ar trebui să joace titulari cu ei indiferent de antrenorul de echipă. Sunt jucători de viteză, jucători care dezechilibrează. L-a scos pe Ivan, nu ai văzut? O tâmpenie, ce e asta, Doamne ferește!”, a declarat Dumitru Dragomir.

Ivan și-a pierdut locul de titular după mai multe partide neconvingătoare. În etapa precedentă, contra celor din Voluntari, Ivan a rămas pe bancă pe întreaga durată a partidei. În acest an, vedeta Universității Craiova a jucat în 12 partide și a reușit să înscrie de 3 ori.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se îndepărtează de titlu

“Nu îi merge un joc, nu îi merg două, dar îl lași să joace. Ce s-a întâmplat și cu Octavian Popescu. Ori din cauza femeilor, ori din cauză că nu a jucat, nu are continuitate. Dar măcar îl încearcă, alții nici măcar nu încearcă.

Rotaru mai stă la Craiova. Ăsta nu se răcește ușor. Și e un băiat deștept. Rotaru a avut și o educație, tatăl său a fost un om important. Este un tip destul de serios, nu cred că se retrage.

ADVERTISEMENT

Poate să piardă, nu are cum să piardă cât are. Dacă se retrage din fotbal, e zero barat. Păi cine mai ești? Te apuci de concedii prin străinătate, ce să mai faci? Mese cu fripturi și fructe de mare. Te saturi, ce Dumnezeu”, a completat Dumitru Dragomir.

Universitatea Craiova ocupă locul 4 în clasament. Oltenii au 22 de puncte și se află la 8 lungimi de liderul FCSB. Echipa lui Rotaru are 6 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri în Superligă. Următorul meci este unul de foc. Universitatea o va întâlni pe Rapid, în deplasare.

ADVERTISEMENT

Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este în direct, doar pe FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:15. Premiera show-ului poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

ADVERTISEMENT