Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„La mine nu se întâmpla așa ceva! Îi mâncam!” Cârțu a explodat după Craiova – Petrolul 1-3

Sorin Cârțu a explodat după Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești, scor 1-3. Legenda oltenilor susține că nu ar fi pățit o așa rușine pe Ion Oblemenco.
23.10.2023 | 15:03
La mine nu se intampla asa ceva Ii mancam Cartu a explodat dupa Craiova  Petrolul 13
Sorin Cârțu a explodat după Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești, scor 1-3. Legenda oltenilor susține că nu ar fi pățit o așa rușine pe Ion Oblemenco.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut duelul de acasă cu Petrolul Ploiești, scor 1-3. Elevii lui Corneliu Papură nu au arătat deloc bine în repriza secundă și fost pedepsiți imediat de petroliști. După înfrângerea de pe Ion Oblemenco, Sorin Cârțu a explodat.

Cârțu a explodat după Craiova – Petrolul 1-3

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu a explodat după Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești, scor 1-3. Legenda oltenilor susține vehement că îl locul lui Corneliu Papură, nu ar fi pățit așa ceva, mai ales într-un meci acasă, pe stadionul Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

“Nu mi se întâmpla așa ceva, mai ales într-un meci acasă. (n.r. Îi mâncai?) Absolut! Dar nu se întâmplau defecțiuni dintr-acestea tactice. Am avut și echipe mai mici, nu doar de tipul Universității Craiova și niciodată nu s-a întâmplat la mine la echipă așa ceva. Jucătorii să nu își respecte posturile. Un haos tot ce s-a întâmplat”, a declarat Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu, despre Mitriță după înfrângerea cu Petrolul

Alexandru Mitriță este într-o scădere evidentă de formă. Vedeta oltenilor are doar două goluri în acest sezon și nu reușește să își ajute suficient echipa. Nici Craiova nu îl ajută pe Mitriță. Formația condusă de Papură nu se regăsește în acest sezon și a pierdut contactul cu primele poziții.

ADVERTISEMENT

“A jucat foarte slab. Tot ce s-a întâmplat cu Universitatea aseară este și a acestui fapt, o confirmare a acestui fapt. Că el a fost într-un moment slab, nu a jucat bine, a mai lipsit și Bancu. Mitriță și Bancu sunt motorul acestei echipe.

În funcție de atitudinea lor și starea lor de concurs, atunci și echipa are o prestație bună. Mitriză a fost banal, nu greșești. Echipa asta, așa cum este la momentul acesta, nu poate să joace într-un sistem 4-3-3. Nu are jucători pentru așa ceva.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ai niște jucători cu care te mai prezinți, cum e o bandă de tipul lui Bancu sau Mitriță. Mitriță este ținut mult prea în tușă. Astea sunt ideile clare tactice ale lui Papură. Papură este un antrenor care tot timpul cere ca jucătorii din atac să stea foarte mult în bandă să deschidă la margine.

Ori o chestie din asta în care tu îl fixezi pe Mitriță și nu îi dai o libertate în joc, sigur că devine anost. Nici adversarul nu e fraier să îl lase pe Mitriță doar cu fundașul dreapta ca să facă Mitriță ce vrea el. Papură îl izolează prin ideea lui, aceea de a sta în tușă”, a spus legenda oltenilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Sorin Cârțu după înfrângerea Universității Craiova

ADVERTISEMENT