Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Papură e la antrenament după discuția cu Rotaru. Jucătorii au rămas uluiți! Update exclusiv

Corneliu Papură este în continuare antrenorul Universității Craiova. Tehnicianul s-a prezentat la antrenament după discuția cu patronul Mihai Rotaru.
24.10.2023 | 11:11
Papura e la antrenament dupa discutia cu Rotaru Jucatorii au ramas uluiti Update exclusiv
Corneliu Papură s-a prezentat la antrenamentul de marți al Universității Craiova. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
24-10-2023
08:10

Corneliu Papură, prezent la antrenamentul Universității Craiova

Corneliu Papură a purtat o discuție decisivă cu Mihai Rotaru pentru a rămâne la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Vulcanul din Bănie a erupt după înfrângerea oltenilor, scor 1-3 pe teren propriu cu Petrolul. 

Horia Ivanovici a dezvăluit în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că antrenorul va rămâne pe banca oltenilor cel puțin la partida cu Rapid. Corneliu Papură s-a prezent la antrenamentul de marți al Universității Craiova, iar jucătorii au rămas surprinși. 

„Am anunțat aseară ultimele detalii de la Universitatea Craiova. A fost o discuție între Mihai Rotaru și Corneliu Papură. Am anunțat încă de aseară că va rămâne, cel puțin pentru partida cu Rapid. Informația se confirmă. Astăzi (n.r. marți), Papură este la antrenament. 

Așa cum am anunțat pe FANATIK.RO, Papură rămâne în continuare. Astăzi s-a prezentat la antrenament. Jucătorii au rămas foarte surprinși când l-au văzut pe Papură la antrenament. Familia a insistat ca Papură să nu mai continue și jucătorii au rămas ca la dentist. 

Însă acolo este scandal mare pentru că a fost acel comunicat al galeriei Universității Craiova, care i-a dat ultimatum lui Mihai Rotaru ca Papură să nu mai fie antrenorul echipei. În acest moment este clar că ne îndreptăm spre un război între galerie și Rotaru”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA

23-10-2023
14:31

Papură, discuție decisivă cu Mihai Rotaru

În cursul după-amiezii de luni, a doua zi după Universitatea – Petrolul 1-3, Corneliu Papură a avut o discuție decisivă cu patronul Mihai Rotaru. Tehnicianul i-a transmis șefului său cum vede el situația actuală a sa și a echipei.

Din informațiile FANATIKcele două părți nu s-au despărțit în acest moment. Papură va rămâne cel mai probabil să conducă echipa de pe bancă și la următoarea etapă, deplasarea Universității pe „Giulești”. Bineînțeles, dacă lucrurile nu se vor precipita în zilele următoare și vulcanul oltenesc nu va erupe!

Universitatea Craiova e pe punctul să schimbe din nou antrenorul. După Eugen Neagoe şi Laurenţiu Reghecampf, a venit şi rândul lui Corneliu Papură să plece de la echipa patronată de Mihai Rotaru, eşecul cu 1-3 în faţa Petrolului costându-l postul. Luni dimineaţa, în direct la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit că Papură vrea să renunţe la postul de antrenor.

La patru ore după anunţul FANATIK, Papură se pregătea să se despartă de Universitatea Craiova!

Patru ore mai târziu, Corneliu Papură s-a despărţit de Universitatea Craiova, scrie Prosport. Mihai Rotaru a apelat la Corneliu Papură, antrenor cu licenţă PRO, după ce a fost lăsat cu ochii în soare de Laurenţiu Reghecampf, plecat intempestiv la arabi.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Corneliu Papură a oferit o reacţie evazivă, dar nici nu a negat informaţiile conform cărora despărțirea e aproape: “Nu pot să vă dau nicio altă informaţie, conform contractului pe care îl am.

Vă rog frumos să vă adresaţi clubului, eu nu am voie să ofer nicio informaţie în acest sens. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a spus Corneliu Papură pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a rămas în Craiova după meciul cu Petrolul!

Din informaţiile noastre, după meciul cu Petrolul, Mihai Rotaru a rămas la Craiova, ceea ce nu se întâmplă de obicei. Cel mai probabil, patronul Universităţii Craiova a rămas pentru a rezolva situaţia pe banca tehnică.

În direct la FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici a dezvăluit că Papură era hotărât să plece după meciul cu Petrolul Ploieşti, familia presându-l să renunţe la postul de antrenor:

ADVERTISEMENT

„Da-ți-mi voie să vă dau o informație în exclusivitate marca FANATIK. Papură se gândește serios să renunțe săptămâna asta. Mai ales după ultimul meci, când toată lumea a fost contestată, înjurată, huiduită și s-a cerut demisia de la antrenor, la jucători și până la patronat, familia, aseara, a insistat la Papi să renunțe și să își vadă de treaba lui.

“Papură se gândește serios să renunțe. Familia îl presează foarte puternic să renunțe”

Informațiile noastre de la FANATIK sunt că va avea o discuție săptămâna aceasta cu patronul Mihai Rotaru, care și el e destul de nefericit după rezultatele astea și pe bună dreptate. Când bagi atâția bani și pui atâta suflet… E dezastru!

ADVERTISEMENT

Papură se gândește serios să renunțe. Familia îl presează foarte puternic să renunțe. Va avea o discuție decisivă săptămâna asta cu Rotaru, după care va decide dacă rămâne sau nu antrenor la Universitatea Craiova. Dar va lua decizia finală doar după discuția de azi, mâine, cu Mihai Rotaru”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Corneliu Papură a obţinut o singură victorie în ultimul mandat pe banca Universităţii Craiova, 5-1 cu FC Botoşani. Oltenii au remizat cu U Cluj şi Voluntari şi au fost învinşi cu 1-3 de Petrolul Ploieşti.

  • 50 de ani are Corneliu Papură
  • 2013 este anul în care Papură s-a alăturat Universităţii Craiova, acolo unde a ocupat mai multe posturi (scouter, antrenor secund, antrenorul echipei secunde şi antrenor principal la prima echipă)
ADVERTISEMENT