News

De ce s-a sinucis Adela, o româncă de 32 de ani din Italia. La ce chinuri a supus-o iubitul său

Adela avea doar 32 de ani și a decis să-și pună capăt zilelor pentru că nu mai suporta să fie chinuită de iubitul său, care a ajuns după gratii.
05.07.2023 | 22:28
De ce sa sinucis Adela o romanca de 32 de ani din Italia La ce chinuri a supuso iubitul sau
De ce s-a sinucis Adela, o româncă de 32 de ani. Foto: Digi24
ADVERTISEMENT

De fapt, fata a ajuns să se sinucidă de frica iubitului aflat în arest, un român stabilit în Sicilia, extrem de violent de felul său. Paradoxal, bărbatul este cel care a sunat la Poliție și le-a transmis carabinierilor că femeia sa urma să-și pună capăt zilelor.

De ce s-a sinucis Adela, o româncă de 32 de ani

Adela Gabriela începuse în 2020 o relație cu Răzvan B., un bărbat de 26 de ani din România, stabilit în Sicilia. Ar fi fost o relație complicată încă de la începuturi, femeia fiind constant bătută și umilită. Nu lipseau din meniu abuzurile sexuale și amenințările, astfel că fata a ajuns de multe ori la spital și la Poliție.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost în cele din urmă condamnat la 11 ani de detenție pentru aceste fapte, însă într-un mod ciudat bărbatul ar fi fost condamnat doar la arest la domiciliu, de unde își teroriza constant iubita. Terorizată, femeia a completat o nouă plângere penală împotriva bărbatului la finele lunii iunie.

A cedat psihic în cele din urmă și a pus mâna pe telefon, după care și-a anunțat iubitul că se va sinucide. Bărbatul i-a trimis pe polițiști acasă la femeie, însă aceasta era deja fără viață, spânzurată. Alfredo Antoniozzi, membru al partidului ”Forza Italia”, fondat de Silvio Berlusconi, a reacționat dur după această situație.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să luăm atitudine și să-i facem dreptate acestei sărmane fete care s-a sinucis pentru că a fost chinuită de un monstru. În primul rând, cum a fost posibil ca din arest la domiciliu agresorul ei să o hărțuiască și să o persecute în continuare?

Sper că ministrul Nordio (Carlo Nordio, ministrul Justiției din Italia – n.r.) va face lumină în acest caz. Este cu adevărat o moarte care ne îndurerează și care ar fi putut fi evitată”, a declarat Antoniozzi, vizibil afectat de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, o femeie alegea să se sinucidă într-un mod similar în Mamaia, în plin sezon estival. Polițiștii au constatat că femeia în vârstă de 48 de ani a ales să se arunce de pe geam, din camera de hotel unde era cazată. Cel care a chemat polițiștii a fost un turist, care a sunat de urgență la 112.

”La fața locului s-au prezentat două echipaje SMURD și o autospecială de la ISU Dobrogea. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 04:00. Femeia era cazată într-un hotel din stațiunea Mamaia. Ea venise singură la mare, în urmă cu o săptămână. Conform unor surse, femeia s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului în care era cazată. A fost găsită dimineață, fără suflare, în fața hotelului”, a transmis ISU Dobrogea, potrivit Digi 24.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au anunțat că femeia a lăsat un bilet de adio prin care i-a cerut scuze mamei sale pentru gestul făcut, însă acum Poliția din Constanța face cercetări în acest caz, pentru a afla mai multe detalii referitoare la această tragedie. Nu este primul caz de suicid pe litoralul românesc, mulți români alegând în mod bizar să se sinucidă în stațiunile de pe lângă Marea Neagră.

ADVERTISEMENT
Tags: