News

Crimă terifiantă în Italia. Un român care și-a înjunghiat soția, condamnat la închisoare pe viață

Crimă terifiantă în Italia. Bărbatul care și-a ucis soția cu zeci de lovituri de cuțit a fost condamnat la închisoare pe viață.
03.07.2023 | 08:00
Crima terifianta in Italia Un roman care sia injunghiat sotia condamnat la inchisoare pe viata
Crimă terifiantă în Italia. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Facebook/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Crimă terifiantă în Italia, acolo unde un român de 42 de ani și-a înjunghiat soția cu 28 de lovituri de cuțit. În urma faptei sale, bărbatul va sta în spatele gratiilor pentru tot restul vieții. Decizia judecătorilor italieni a fost anunțată.

Crimă terifiantă în Italia. Un român a fost condamnat la închisoare pe viață

O crimă îngrozitoare a șocat comunitatea din Pescia Fiorentina din Capalbio. În anul 2020, Mădălina era ucisă cu sânge rece de cel pe care îl iubea și cu care spera să își petreacă tot restul vieții. Femeia, în vârstă de 32 de ani, a primit zeci de lovituri de cuțit, cu o lamă de 9 cm, de la soțul ei, Adrian.

ADVERTISEMENT

Cuplul se afla de câteva luni în Italia, acolo unde muncea. Între cei doi existau deseori discuții din cauza faptului că Adrian voia să se întoarcă în România. În schimb, soția lui dorea să rămână în Capalbio, pentru a munci.

Neînțelegerile dintre cei doi au culminat cu o ceartă aprigă care a avut loc în data de 6 spre 7 decembrie 2020, într-o cameră a unei vile în care cei doi români locuiau și munceau. La un moment dat, bărbatul nu și-a mai putut controla furia și a luat un cuțit cu care a omorât-o pe Mădălina.

ADVERTISEMENT

Conform rechizitoriului, publicat de maremmaoggi.net., Adrian i-a aplicat zeci de lovituri de cuțit în părți diferite ale corpului. Moartea femeii a fost cauzată de un șoc pulmonar hemoragic suferit din cauza rănilor grave.

Bărbatul a încercat să dea foc cadavrului

Mai mult, potrivit procurorilor, bărbatul ar fi încercat să dea foc trupului neînsuflețit al Mădălinei. El a așezat corpul la intrarea în vilă, l-a stropit cu benzină, iar apoi a aprins focul. Însă, în timp ce încerca să distrugă cadavrul, Adrian a suferit arsuri.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, tot el a fost cel care a anunțat autoritățile cu privire la crimă. Însă, înainte a ascuns arma crimei. “Dacă ar fi vrut, ar fi putut să ascundă nu doar arma, ci și cadavrul”, spunea Paolo Malasoma, avocatul bărbatului, în urmă cu doi ani.

După comiterea crimei, bărbatul a susținut că nu își amintește ce s-a întâmplat. Ulterior, și-a recunoscut fapta, spunând că s-a certat cu soția lui pentru că nu a vrut să accepte să se întoarcă în România, împreună cu el.

ADVERTISEMENT

La aproape trei ani de la faptele îngrozitoare, judecătorii din Italia au decis ca românul să fie condamnat la închisoare pe viață. De asemenea, el trebuie să plătească despăgubiri de un milion de euro familiei Mădălinei. Decizia este definitivă.

ADVERTISEMENT