News

De ce s-ar fi sinucis nepotul lui Neculai Onțanu! Apropiații afaceristului, consternați de gestul bărbatului: ”Avea planuri”

Misterul sinuciderii afaceristului Silviu Măndescu, nepotul lui Neculai Onțanu, se adâncește, mai ales că apropiații lui susțin că și făcuse planuri de viitor.
25.06.2022 | 21:04
De ce sar fi sinucis nepotul lui Neculai Ontanu Apropiatii afaceristului consternati de gestul barbatului Avea planuri
Polițiștii l-au găsit spânzurat pe un câmp pe omul de afaceri Silviu Măndescu / Foto ilustrativ: Botosaneanul News
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din București, Silviu Măndescu, nepotul lui Nicolae Onțanu, a fost găsit mort, vineri, 24 iunie 2022. Gestul lui, catalogat ca sinucidere, este motiv de consternare în rândul apropiaților săi, cu atât mai mult cu cât afaceristul ar fi avut planuri.

Apropiații afaceristului care era nepotul lui Neculai Onțanu nu înțeleg de ce s-a sinucis bărbatul

Silviu Măndescu, unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din București, a făcut un gest pe care nu și-l explică apropiații săi. Nepotul lui Neculai Onțanu, ajuns la 52 de ani, s-ar fi sinucis, lucru pe care apropiații lui nu reușesc să îl înțeleagă, mai ales că nu ar fi dat semne că ar fi depresiv.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, conform Observator, Poliția a ajuns la concluzia că s-ar fi sinucis și că nu există motive pentru a considera moartea afaceristului drept una suspectă, mai ales că nu au fost găsite niciun fel de urme de violență pe corpul decedatului.

Cu toate acestea, susțin apropiații lui pentru sursa citată, moartea lui este cel puțin misterioasă, mai ales că omul de afaceri Silviu Măndescu le-ar fi împărtășit planurile de viitor pe care le avea. Ba chiar, de curând, el a făcut o serie de intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Silviu Mândescu s-ar fi sinucis pe un câmp din Ilfov

Conform fatelor publice de până acum, omul de afaceri Silviu Măndescu s-a sinucis în localitatea Căciulați, din județul Ilfov, la circa 20 de kilometri de București, pe un câmp. Conform Poliției, afaceristul a fost găsit spânzurat.

Cu toate acestea, cei care îl cunoșteau și care au dezvăluit sursei citate că acum câteva zile a organizat o petrecere pentru ziua sa de naștere și că s-a operat pentru a avea un look mai tineresc nu au observat ca Silviu Măndescu să fi fost deprimat.

ADVERTISEMENT

Dan Cristian Popescu, fost viceprimar al sectorului 2, acolo unde, pentru o perioadă, Silviu Mândescu a fost și consilier local, a dezvăluit pentru sursa citată că este inexplicabil gestul făcut de nepotul lui Neculai Onțanu.

”Avea planuri de vacanță, voia să meargă în America. Nu mi s-a părut abătut, supărat. Când vezi pe cineva că se hotărăște despre viitor, despre planuri, despre faptul că ținea o cură de slăbire”, a spus el pentru Observator.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, a explicat pentru sursa citată un psiholog criminalist, cauzele suicidului pot fi legate de posibile traume pe care și le-ar fi ascuns. ”Cauzele suicidului sunt cauze emoționale.

Sunt cauze de tristețe sau de impulsivitate. Suntem obișnuiți și lucrăm cu ipoteze paralele, nu este ceva ieșit din comun ca persoanele care ajung să comită un astfel de act să aibă planuri pe rol sau tot felul de scopuri atât în viața personală, cât și în cea profesională”, a mai spus psihologul Gabriela Groza pentru Observator.

Silviu Mândescu, politician și afacerist cu greutate

Silviu Mândescu este unul dintre oamenii de afaceri cu greutate din București. El a fost în mijlocul unor controverse cât se poate de serioase cu privire la construcția unui restaurant celebru din Capitală după ce a primit, în concesiune, un spațiu pentru o toaletă publică în zona Piața Icoanei.

Afacerile au mers strună pentru Silviu Mândescu, nepotul lui Neculai Onțanu, iar în ultimii 15 ani a reușit să pună la punct un adevărat imperiu financiar, având, în asociere cu soția sa sau singur, nu mai puțin de 11 afaceri.

Silviu Mândescu a fost implicat, ani buni, și în politică. Între 2006 și 2010 este a fost consilier local la Primăria Sectorului 2, perioadă în care Neculai Onțanu, al cărei nepot era, conducea, ca primar, destinele zonei. Apoi, Silviu Mândescu a fost vicepreședinte al partidului UNPR Sector 5.

ADVERTISEMENT
Tags: