Life

De ce s-au despărțit Oana Radu și Cătălin Dobrescu, de fapt. Vedeta e devastată: ”M-a dărâmat”

Oana Radu, profund afectată de divorțul de Cătălin Dobrescu. Artista a recunoscut că trece prin cea mai grea perioadă din viața ei
28.11.2023 | 10:20
De ce sau despartit Oana Radu si Catalin Dobrescu de fapt Vedeta e devastata Ma daramat
Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat după trei ani de mariaj. Artista a recunoscut ce n-a mai funcționat între ei Sursa foto: Facebook/ Oana Radu
ADVERTISEMENT

Oana Radu traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Fix când credea că și-a găsit sufletul pereche, artista a ajuns în momentul în care a pus punct căsniciei. Divorțul de Cătălin Dobrescu a afectat-o destul de mult și abia dacă își găsește cuvintele să vorbească despre asta.

Oana Radu a divorțat după trei ani de mariaj cu Cătălin Dobrescu

În vara anului 2020, Oana Radu trăia unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei. După multe dezamăgiri și suferințe, artista își găsise sufletul pereche cu care a mers în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit fără să stea prea mult pe gânduri. Cătălin a apărut în viața Oanei fix când aceasta avea cea mai mare nevoie. Iubitul acesteia se stinsese din viață în urmă cu puțin timp, așa că alinarea din partea lui Cătălin a fost exact ce avea nevoie.

Sentimentele dintre cei doi erau extrem de puternice. Cuplul a făcut pași importanți împreună, ba chiar s-au mutat împreună într-un apartament de lux. Însă, la scurt timp, lucrurile nu au mai funcționat deloc atât de bine între cei doi.

ADVERTISEMENT

Oana a fost extrem de discretă cu cea mai importantă decizie din viața ei și anume, aceea de a divorța. Ea și Cătălin Dobrescu au ales să meargă pe drumuri diferite, chiar dacă nu le-a fost deloc ușor.

Oana Radu și fostul ei soț sunt separați de mai bine de două luni. În continuare, artista suferă foarte mult din dragoste și a recunoscut că despărțirea de Cătălin a marcat-o profund. Este o etapă grea pentru ea și speră să își revină cât mai repede, mai ales că fanii au nevoie de ea pe scenă.

ADVERTISEMENT

Artista nu a căutat nicio secundă vinovații pentru această separare

Subiectul divorțului este unul sensibil pentru Oana. Vedeta a ales să povestească în linii mari alegerea ei, în podcastul lui Jorge. Și, tot acolo, aceasta a vorbit și despre principalul motiv care a dus la separare.

Oana Radu este suficient de matură pentru a-și da seama că, în fond, nu a fost vina nimărui. Artista este de părere că greșeală colosală a fost aceea că au îmbinat planul personal cu cel profesional.

ADVERTISEMENT

”Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem.”, a spus artista în podcastul menționat.

Ani la rând, cei doi au fost atât iubiți, cât și parteneri de afaceri. Oana și Cătălin aveau în comun pasiunea pentru mersul la sală, iar de aici au dezvoltat diverse afaceri comune. Din păcate, pe termen lung, asta nu le-a adus fericirea.

Acum, Oana Radu face tot posibilul pentru a depăși această etapă, deși este conștientă că are nevoie de mult timp. Sentimentele ei pentru Cătălin Dobrescu au fost mult prea intense pentru a dispărea de pe o zi pe alta.

ADVERTISEMENT
Tags: