Life

De ce să înmoi hârtia igienică în oțet. Te scapă de o mare problemă la baie

De ce să înmoi hârtia igienică în oțet. Este un truc foarte util pe care poți să îl folosești la tine în baie, dacă ai și tu această problemă!
24.08.2023 | 10:44
De ce sa inmoi hartia igienica in otet Te scapa de o mare problema la baie
De ce să înmoi hârtia igienică în oțet. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

De ce să înmoi hârtia igienică în oțet. Aceasta poate să te scape de o problemă foarte mare pe care mulți oameni o au în baie.

De ce să înmoi hârtia igienică în oțet

Puteți folosi hârtia igienică înmuiată în oțet pentru a curăța vasul de toaletă. Oțetul alb este cunoscut pentru proprietățile sale de curățare și dezinfectare, iar acest lucru poate fi aplicat și în cazul curățării toaletei.

ADVERTISEMENT

Înmuiați o bucată de hârtie igienică în oțet alb. Asigurați-vă că nu înmuiați hârtia prea mult, astfel încât să nu se scurgă picături de oțet în jurul toaletei.

Aplicați bucata de hârtie igienică înmuiată pe suprafața interioară a vasului de toaletă. Concentrați-vă pe zonele care necesită curățare sau dezinfectare.

ADVERTISEMENT

Lăsați hârtia igienică înmuiată în oțet să acționeze pentru o perioadă de timp, de obicei între 15 și 30 de minute. Acest timp poate ajuta oțetul să dizolve depunerile și să îndepărteze murdăria.

După ce hârtia igienică a acționat, puteți folosi o perie pentru toaletă pentru a freca ușor suprafața interioară a vasului. Acest lucru ajută la îndepărtarea depunerilor și a murdăriei.

ADVERTISEMENT

După ce ați freacat și curățat toaleta cu peria, clătiți toaleta pentru a îndepărta reziduurile de oțet și murdărie.

Oțetul este bun și pentru a dezinfecta suprafețe

Oțetul alb conține acid acetic, care are proprietăți antibacteriene și poate ajuta la eliminarea germenilor și a bacteriilor de pe suprafețe.

ADVERTISEMENT

Înmuierea hârtiei igienice în oțet poate fi folosită pentru a curăța și dezinfecta obiecte sau suprafețe, cum ar fi chiuvetele, robinetele, oglinda și altele.

Oțetul poate fi util pentru îndepărtarea anumitor pete, cum ar fi cele de apă sau petele de pe oglinzi sau geamuri. Înmuind hârtia igienică în oțet și folosind-o cu atenție pe suprafața afectată, se poate ajuta la îndepărtarea petelor nedorite.

Este important să utilizați oțetul cu precauție și să aveți grijă să nu îl utilizați pe suprafețe sau obiecte sensibile la acizi, cum ar fi marmura sau alte suprafețe delicate.

ADVERTISEMENT
Tags: