Life

De ce să îți pui bere pe păr după ce te-ai spălat pe cap. Efectul este cu adevărat unul uimitor

La ce folosește să-ți clătești părul cu o doză de bere, după șamponare. Rezultatele sunt impresionante încă de la prima utilizare.
01.09.2023 | 17:55
De ce sa iti pui bere pe par dupa ce teai spalat pe cap Efectul este cu adevarat unul uimitor
La ce folosește să-ți clătești părul cu o doză de bere, după șamponare. Rezultatele sunt impresionante încă de la prima utilizare. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce să îți pui bere pe păr după ce te-ai spălat pe cap. Efectul este cu adevărat unul uimitor. FANATIK îți propune în rândurile de mai jos un truc incredibil, la care nu te-ai gândit până acum și care funcționează instant.

La ce folosește să-ți clătești părul cu o doză de bere, după șamponare. Rezultatele sunt impresionante încă de la prima utilizare

Știi la ce folosește să-ți clătești părul cu o doză de bere, după șamponare? Femeile care au încercat deja acest pont susțin că rezultatele sunt impresionante încă de la prima utilizare. Și procesul este unul foarte simplu.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să lași o cutie cu această băutură pe masă până când i se duce tot acidul. E nevoie de câteva ore pentru a se încheia cu bine această etapă. Apoi spală-ți podoaba capilară cum faci de fiecare dată.

După ce ai clătit părul cu apă din abundență toarnă berea fără acid și masează ușor scalpul fără a-l răni. Lasă băutura să acționeze preț de câteva minute și la final clătește cu apă curată. Părul tău va fi mult mai strălucitor după uscare.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se datorează conținutul de vitamine din grupul B, zahărului și al numeroșilor antioxidanți care se găsesc în bere. În plus, firele de păr vor avea o suprafață netedă și vor reflecta mai bine lumina soarelui.

De asemenea, berea adaugă volum podoabei capilare mulțumită vitaminelor și mineralelor. Acestea hrănesc scalpul și îmbunătățesc circulația sanguină, ceea ce înseamnă că stimulează creșterea părului și elimină resturile de produse de styling.

ADVERTISEMENT

Care sunt efectele pe care le are berea asupra părului

Un alt efect incredibil pe care îl are berea asupra părului este rezistența. Proteinele din această băutură ajută la refacerea fibrelor capilare afectate de mediul înconjurător și redau sănătatea și frumusețea părului.

Elasticitatea este redată tot datorită acestui produs. Berea și implicit vitaminele pe care le conține ajută părul să fie mai rezistent și să nu se mai rupă ușor. Decolorarea și îndreptarea chimică a părului sunt cele care pot cauza pierderea elasticității.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nivelul pH-ului din bere, similar cu cel al podoabei capilare, face ca soluția să fie una eficientă pentru echilibrarea părului. Asta înseamnă că după spălare părul nu va fi nici gras, dar nici uscat.

În aceeași notă, berea are un efect hidratant, protejează părul uscat și previne despicarea și ruperea vârfurilor. E foarte important să se insiste asupra lungimii părului și vârfurilor degradate la fiecare spălare pe cap.

ADVERTISEMENT
Tags: