Life

Nunta momentului în showbiz! S-au împăcat după ani buni de la despărțire. I-a dat deja inelul

Nunta momentului în showbiz! Un celebru cuplu s-a împăcat după mai bine de zece ani de la despărțire. Ea a primit deja inelul.
20.01.2024 | 10:19
Nunta momentului in showbiz Sau impacat dupa ani buni de la despartire Ia dat deja inelul
Nunta momentului în showbiz. Sursă foto: Pinterest, Spynews / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta momentului în showbiz! S-au împăcat după ani buni de când s-au despărțit, iar acum sunt gata să facă pasul cel mare. Artistul i-a oferit deja inelul partenerei sale de viață.

Nunta momentului în showbiz

Nunta momentului în showbiz după ce Arsenie Todiraș a decis să își ceară în căsătorie iubita. Fostul membru al trupei O-Zone s-a împăcat cu fosta sa parteneră de viață, de care se despărțise în urmă cu zece ani.

ADVERTISEMENT

Și mai mult de atât, artistul nu a pierdut timpul și a cerut-o și în căsătorie. Cuplul a plecat în vacanță la început de an, iar acolo a avut loc și momentul special din viața ambilor parteneri.

Menționăm faptul că acum câțiva ani, Arsenie Todiraș a format un cuplu cu Agnès Matok. Cei doi aveau planuri de viitor și atunci, însă aveau să se despartă după ceva timp. Se pare că fotomodelul voia atunci o familie.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, artistul a vrut să se concentreze pe carieră. Între timp, acesta a mai avut o relație. Iar deși mulți credeau că fosta sa iubită o să îi devină soție, iată că nici această relație nu avea să țină.

Arsenie Todiraș s-a despărțit de fosta iubită

Nunta momentului în showbiz vine după ce Arsenie Todiraș s-a reîntors din Rusia. Acesta s-a mutat acolo pentru Mianna, fosta sa iubită. Iar deși mulți le dădeau șanse de viitor, ceva nu a funcționat.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, artistul a și vorbit despre acest lucru. El spunea că își dorește o familie destul de numeroasă. Pe de altă parte, acesta aștepta momentul potrivit pentru acest pas.

„Am vorbit despre acest lucru. Nu o sa avem prea mulți invitați, o să fie undeva pe o insulă. Am discutat și despre copii și este important că ne plac amândurora, doar ca nu este momentul acum. Ne dorim minim 2 copii, pentru că știu persoane care nu au avut frați și au simțit nevoia”, declara Arsenie Todiraș, în trecut, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Iată însă că acum, Arsenie Todiraș și Agnès Matok s-au împăcat. Totuși, ei preferă să fie discreți. Nu s-au afișat împreună, însă fostul membru al trupei O-Zone a confirmat faptul că are planuri de căsătorie, dar totul va fi făcut restrâns.

ADVERTISEMENT
Tags: