Life

Ce a pățit Oana Radu după divorțul de Cătălin Dobrescu: ”Ironic sau nu…”

Oana Radu a vorbit despre întâmplările din viața ei după divorțul de Cătălin Dobrescu. Ce se întâmplă cu artista după separare?
10.01.2024 | 11:52
Ce a patit Oana Radu dupa divortul de Catalin Dobrescu Ironic sau nu
Ce a pățit Oana Radu după divorțul de Cătălin Dobrescu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat. Iar deși mulți se gândeau că artista trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iată că lucrurile sunt complet diferite. Chiar ea a vorbit despre acest subiect.

Ce a pățit Oana Radu după divorțul de Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au fost împreună ani buni. Tocmai din acest motiv, când s-a aflat despre divorțul dintre cei doi, fanii cuplului au fost șocați. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă acum cu artista după separarea de partenerul ei? Ea a vorbit recent despre stările de anxietate. Chiar dacă a trecut prin momente complicate, se pare că în final a reușit să iasă învingătoare.

La fel ca și alte vedete din România, Oana Radu vorbește constant cu fanii ei. Ea povestește diferite trăiri și de asemenea, împărtășește cu aceștia o mare parte din activitățile zilnice.

ADVERTISEMENT

De această dată, vedeta a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe conturile sale personale de pe platformele de socializare. Iar o persoană a vrut să afle dacă Oana Radu mai are stări de anxietate.

Vedeta a trecut peste stările de anxietate

Și se pare că divorțul de Cătălin Dobrescu a ajutat-o să treacă peste acest impas. Vedeta a recunoscut că în ultimele trei luni de zile pur și simplu a uitat ce mai înseamnă anxietatea.

ADVERTISEMENT

„Ironic sau nu… în ultimele 3 luni de zile din viața mea nu mai știu ce înseamnă anxietate”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Menționăm faptul că de-a lungul timpului, Oana Radu a vorbit despre stările de anxietate care o măcinau. Tot atunci ea dezvăluia că își dorește neapărat să le depășească.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape doi ani de zile, aceasta spunea că se încurajează singură și face eforturi pentru a trece peste ele. „Nu știu, pur și simplu, am așteptat să treacă și îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez!”, mărturisea artista atunci.

ADVERTISEMENT