Life

De ce să pui cartofi întregi în pantofi. Trucul genial la care nu te-ai fi gândit vreodată

Te-ai gândit vreodată să pui cartofi întregi în pantofi? Acest truc este unul de-a dreptul genial, iar multe persoane îl folosesc deja.
03.07.2023 | 08:19
De ce sa pui cartofi intregi in pantofi Trucul genial la care nu teai fi gandit vreodata
De ce să pui cartofi întregi în pantofi. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

De ce să pui cartofi întregi în pantofi? Poate nu te-ai gândit niciodată la așa ceva. Totuși, vorbim despre un truc extrem de eficient. Multe persoane îl folosesc deja și se bucură de beneficiile pe care acesta le are.

De ce să pui cartofi întregi în pantofi

Cartofii sunt una dintre cele mai des utilizate legume. Putem să îi prăjim și să avem parte de o masă delicioasă. De asemenea, cartofii sunt o garnitură perfectă pentru friptură și merg bine alături de o salată.

ADVERTISEMENT

Ce altceva mai poți însă să faci cu ei? Ai fi surprins să descoperi un truc cât se poate de interesant. Revenind, deci, de ce să pui cartofi întregi în pantofi? Poate ți s-a întâmplat măcar odată să achiziționezi niște pantofi din magazin.

I-ai probat, ți-au venit bine, însă când îi porți zilnic îți dai seama că mărimea nu e cea corectă. Ai două lucruri din care poți alege mai departe. Unul dintre ele este să îi returnezi, iar cel de-al doilea este să pui cartofi în pantofi.

ADVERTISEMENT

Ce efect are acest truc și cum rezolvă problema unei mărimi greșite? Dacă pantofii tăi sunt prea mici, află că un simplu cartof rezolvă această situație nedorită într-un mod cât se poate de rapid, simplu, natural, fără alte bătăi de cap.

Trucul genial la care nu te-ai fi gândit vreodată

Dacă pui cartofi în pantofi, aceștia îi vor întinde. Cum e posibil? Aceasta este una dintre proprietățile cartofilor. Este valabil însă doar în cazul pantofilor de piele și ține de umiditate. Ce se întâmplă, deci, mai departe?

ADVERTISEMENT

Trebuie să pui cartofi în pantofi în timpul nopții. A doua zi, vei observa că leguma se va usca, iar toată umezeala se absoarbe în pantofi. Astfel, zona din față a acestora se întinde cât se poate de delicat și nu îi strică deloc.

Este important să cureți doi cartofi de o mărime potrivită. Aceștia se înfășoară într-un ziar, ori într-un prosop de hârtie. Îi vei îndesa bine în pantofi, îi  lași acolo peste noapte, iar efectul cu siguranță va întrece orice așteptare.

ADVERTISEMENT

Iar dincolo de faptul că rezolvi problema cu mărimea pantofilor tăi, află că acest truc genial te scapă și de mirosurile neplăcute. Din nou, regula se aplică la pantofii din piele. Din păcate, în cazul pantofilor din țesături, această metodă nu funcționează.

ADVERTISEMENT