Life

De ce se toarnă ceai de usturoi în toaletă. Trucul care te ajută să elimini o problemă mare

Care e motivul pentru care se pune ceai de usturoi în vasul de WC. Pontul care servește la rezolvarea unei situații neplăcute.
23.11.2023 | 11:15
De ce se toarna ceai de usturoi in toaleta Trucul care te ajuta sa elimini o problema mare
Care e motivul pentru care se pune ceai de usturoi în vasul de WC. Pontul care servește la rezolvarea unei situații neplăcute. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce se toarnă ceai de usturoi în toaletă. Trucul care te ajută să elimini o problemă mare. Baia este una dintre cele mai murdare încăperi din locuințe, în medie un vas putând să conțină peste 3,2 milioane de bacterii pe metrul pătrat.

Care e motivul pentru care se pune ceai de usturoi în vasul de WC. Pontul care servește la rezolvarea unei situații neplăcute

Care e motivul pentru care se pune ceai de usturoi în vasul de WC. Pontul care servește la rezolvarea unei situații neplăcute. Descoperă în rândurile de mai jos un sfat extrem de prețios de care trebuie să ții cont neapărat.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai nevoie sunt câțiva căței de usturoi, care se decojesc, se zdrobesc și se pun într-un vas cu puțină apă. Conform ohmymag.co.uk, legumele se lasă la înmuiat timp de circa 15 minute și apoi soluția obținută se toarnă în vasul de toaletă.

Asigură-te că acoperi toate spațiile din interior pentru a scăpa de toate petele inexistente și galbene. Și nici nu va mai fi nevoie să cumperi produse costisitoare din comerț, care au mirosuri puternice și înțepătoare.

ADVERTISEMENT

Specialiștii susțin că numeroșii compuși de sulf din usturoi sunt cunoscuți pentru proprietățile lor antibacteriene și antifungice. În plus, leguma conține o substanță numită alicină care ține bacteriile și ciupercile la distanță.

Această metodă este ecologică și sigură pentru instalația de canalizare. Mai mult decât atât, reprezintă o modalitate rentabilă de a menține toaleta impecabilă și fără pete. De acum înainte va fi mai strălucitoare și mai curată.

ADVERTISEMENT

Usturoiul, benefică pentru eliminarea mirosurilor din baie

Pe de altă parte, usturoiul are proprietăți care elimină toate mirosurile neplăcute din baie, care vor fi de domeniul trecutului. Ceaiul de usturoi poate fi înlocuit și cu un singur cățel de usturoi, care are aceleași beneficii.

În această situație se aruncă un cățel de usturoi în vasul de toaletă și se lasă să acționeze peste noapte. Produsul își eliberează aroma naturală și lucrează pentru a neutraliza mirosurile neplăcute din această încăpere.

ADVERTISEMENT

Totodată, leguma are rolul de a contribui la un mediu mult mai plăcut în baie. Trucul poate fi utilizat de două ori pe săptămână pentru a menține toaleta curată și pentru a ține la distanță bacteriile și mucegaiul.

ADVERTISEMENT