Life

De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților. Marius Damian a explicat motivul

Sezonul cu numărul patru din Asia Express se numește Drumul Împăraților. Iată care e motivul.
06.07.2021 | 15:01
De ce sezonul 4 Asia Express se numeste Drumul Imparatilor Marius Damian a explicat motivul
De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților. Marius Damian a explicat motivul. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Din această toamnă va începe sezonul cu numărul patru din faimosul show Asia Express, la Antena 1. Acesta poartă un nume specific, care a fost explicat chiar de unul dintre co-prezentatori.

De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților

Astfel, numele sezonului este Asia Express Drumul Împăraților, iar această titulatură nu a fost aleasă deloc la întâmplare, după cum spune chiar Marius Damian, cel care va prezenta emisiunea alături de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alături de aceștia doi va fi și Oase, fostul concurent care a participat alături de CRBL la această emisiune.

Numele acestui sezon vine de la drumul împăraților romani, greci și al sultanilor, pentru că și ei au făcut aceiași pași în drumul lor spre cucerirea diferitor tărâmuri.

ADVERTISEMENT

„Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Cea mai bună titulatură mi se pare, mai ales pentru că traseul ne va purta prin niște peisaje uluitoare”, a declarat Marius Damian, pentru a1.ro.

De asemenea, peisajele vor fi unele superbe, iar ele sunt cu adevărat demne de regalități. Co-prezentatorul Marius Damian va avea rolul unui povestitor, el fiind cel care va vorbi despre istoria locurilor în care se filmează.

ADVERTISEMENT

„Gândul te duce departe. Mi-a plăcut Hagia Sophia, pe care am văzut-o reprodusă în toate celelalte din orașele mari, căci în orașele mici sunt mult mai umile, mult mai aproape de imaginea lui Cadâr, turcul înțelept, retras, care zice rugăciunea în liniște, cuminte”, a mai spus Marius Damian.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la Asia Express în acest sezon

Pentru că acestea au loc în mai multe țări, informațiile vor fi foarte variate și vom avea parte de o lecție de istorie. Și în sezonul patru din Asia Express vor fi nouă perechi de concurenți care vor lupta pentru a câștiga premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol abia a dat naștere primului copil alături de Smiley, astfel că ea a fost înlocuită de Irina Fodor atât din emisiunea Chefi la cuțite, cât și din Asia Express.

Filmările au început de ceva vreme și telespectatorii vor putea urmări pe micile ecrane emisiunea lor favorită din această toamnă, cu schimbările menționate deja.

Anul acesta, concurenții sunt Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și Estera, Patrizia Paglieri și Francy, Cosmin Natanticu și Eliza, Alexandra Ungureanu și mama sa, Cuza și Emy, Adriana Trandafir și fiica ei și Lorelei și Mihai Zarug.

ADVERTISEMENT
Tags: