Life

De ce și-a dat demisia, de fapt, Adrian Văncică. Actorul din Las Fierbinți a renunțat la rolul pe care îl avea la teatrul Nottara

De ce și-a dat Adrian Văncică demisia de la Teatrul Nottara. Celentano din Las Fierbinți a fost angajatul instituției timp de 15 ani.
19.12.2023 | 15:29
De ce sia dat demisia de fapt Adrian Vancica Actorul din Las Fierbinti a renuntat la rolul pe care il avea la teatrul Nottara
De ce și-a dat Adrian Văncică demisia de la Teatrul Nottara. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum doi ani, Adrian Văncică și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, unde a lucrat timp de 15 ani. La momentul respectiv, decizia a fost una bruscă.

Motivul pentru care Adrian Văncică și-a dat demisia de la Teatrul Nottara

Adrian Văncică este unul dintre cei mai apreciați actori din România, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat la Pro TV încă din 2012. Actorul interpretează rolul lui Celentano.

ADVERTISEMENT

De asemenea, interpretul lui Celentano angajat ani la rând la Teatrul Nottara, de unde și-a dat demisia în urmă cu doi ani. A lucrat 15 ani în cadrul teatrului, acolo unde a jucat în mai multe piese de-a lungul timpului.

În 2021, a decis să renunțe la rolul său de la Teatrul Nottara. Acest lucru a fost un șoc pentru cei de la conducerea instituției, mai ales că decizia a fost una bruscă, fără să fie anunțată în prealabil.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca, actorul mai juca într-o singură piesă de teatru. Cei de la conducere s-au gândit că Adrian Văncică a decis să plece din cadrul Teatrului Nottara din cauza faptului că avea un program foarte încărcat.

“De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă.

ADVERTISEMENT

Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a explicat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, după ce actorul și-a dat brusc demisia.

Adrian Văncică, declarații despre rolul din Las Fierbinți

Personajul pe care Adrian Văncică îl interpretează în Las Fierbinți este foarte apreciat de telespectatori, însă nu e agreat chiar de toată lumea. În ultima categorie intră și mătușa actorului, căreia nu i-a plăcut acest rol.

ADVERTISEMENT

“Sunt și unii care-l urăsc. Adică eu am o mătușă care nu se uită la serialul ăsta și mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat bețiv, care o bătea și a zis ‘Eu nu mai vreau să văd bețivi în viața mea, nici măcar la televizor’. Da, dar e comedie, de râs… ‘Nu mă interesează!’

Mi s-a întâmplat de multe ori să zică, bă, cum ești tu, zici că ești tata. Bă, cum faci tu făcea și nu știu cine. Nu știu, cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le știe și așa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el”, spunea Adrian Văncică, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: