Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce transferuri are nevoie Ivaylo Petev pentru a aduce titlul la U Craiova: “În zona aia mai trebuie”

Sorin Cârțu susține că Ivaylo Petev are nevoie de câteva transferuri pentru a aduce titlul la Universitatea Craiova. Fostul președinte al oltenilor este dezamăgit de un jucător.
08.12.2023 | 07:00
De ce transferuri are nevoie Ivaylo Petev pentru a aduce titlul la U Craiova In zona aia mai trebuie
Sorin Cârțu susține că Ivaylo Petev are nevoie de câteva transferuri pentru a aduce titlul la Universitatea Craiova. Fostul președinte al oltenilor este dezamăgit de un jucător.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are 3 victorii consecutive în SuperLiga și revine în lupta pentru titlu. În urma duelurilor din campionat, Sorin Cârțu susține că Ivaylo Petev are nevoie de câteva transferuri pentru a îndeplini obiectivul formației lui Mihai Rotaru.

De ce transferuri are nevoie Ivaylo Petev pentru a aduce titlul la U Craiova

Sorin Cârțu a vorbit despre ce transferuri are nevoie Ivaylo Petev pentru a aduce titlul la Universitatea Craiova. Fostul președinte al oltenilor este de părere că tehnicianul din Bănie are nevoie de un alt jucător în linia de mijloc. Cârțu nu este mulțumit de prestațiile lui Kurtic.

ADVERTISEMENT

“Să vedem și ce jucători se transferă în iarnă. Tot în zona de mijloc zic eu. De acolo pleacă combinațiile. Un jucător care să știe cu mingea, care să acopere. Kurtic nu își pune amprentă pe jocuri, având în vedere și experiența pe care o are.

Și în faza defensivă este superficial. În faza de atac nu apare cu nimic, cu pase d-astea luminate, ceea ce s-a căutat la el. A fost o sumă de transfer și el cu totul costă foarte mult. Dar nu arată nimic, nici 10-15% nu arată.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-i găsim pe alții. Sunt alții care pot să vină. Sunt posibilități, avem un patron care este deschis la treabă, la îmbunătățirea lotului”, a spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Observația lui Sorin Cârțu la Petev după U Craiova – CFR Cluj

Universitatea Craiova este în revenire de formă după instalarea lui Ivaylo Petev pe banca tehnică. Cu bulgarul la timonă, oltenii au ajuns până pe locul 3 în SuperLiga, la egalitate de puncte (32) cu CFR Cluj, ocupanta poziției secunde.

ADVERTISEMENT

“Mihai (n.r. – Rotaru) a găsit la Petev ceea ce i-a lipsit lui Geană (n.r. – Eugen Neagoe). El avea nevoie de victoria asta. Era un meci acasă, să legi trei victorii, lume a fost destulă, din ce am văzut de acasă, și pe frigul ăsta în luna decembrie și faptul că le-am oferit o victorie contează foarte mult.

Chiar stăteam în timpul meciului și mă gândeam și îmi spuneam că ar fi bine și pentru el (n.r. – Ivailo Petev) să meagă așa în continuare, dar să nu piardă meciuri acasă. Chiar dacă făceam un egal, nu era rău, având în vedere cu cine joci, cu CFR, și situația.

ADVERTISEMENT

Cu cât legi rezultate pozitive, ai avut două victorii, chiar dacă făceai un egal, tot era un rezultat pozitiv sau o serie cu 7 puncte, dar așa că sunt 9, să fie primite și să legăm așa în continuare.

Acum vine o partidă foarte dificilă, trebuie neapărat să o tranșeze, cu Farul, meciul de cupă, pe care îl jucăm acasă, și trebuie să îl tranșeze ca să mergem și în competiția asta. Când ești angajat în competiție și ai tonus de competiție, e foarte bine pentru jucători și pentru club”, a declarat Ivailo Petev, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

De ce are nevoie Ivaylo Petev pentru a aduce titlul la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT