Sport

De Rossi vs. Xabi Alonso. Declarații tari înainte de duelul AS Roma – Bayer Leverkusen, din Europa League

AS Roma și invincibilii Bayer Leverkusen se întâlnesc în această seară, 2 mai, pentru un loc în finala Europa League, fiind prima manșă a semifinalei, cu intensitate mare.
02.05.2024 | 12:26
De Rossi vs Xabi Alonso Declaratii tari inainte de duelul AS Roma  Bayer Leverkusen din Europa League
AS Roma - Bayer Leverkusen, cap de afiș în Europa League / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Europa League aduce semifinale interesante, printre care Marseille – Atalanta, dar și capul de afiș Roma – Leverkusen, de la 22:00. Toată atenția publicului este pe Leverkusen, care are un record de invincibilitate de 46 de meciuri.

Xabi Alonso, rezervat înaintea dublei cu Roma

Xabi Alonso s-a declarat precaut în privința meciului cu AS Roma. Italienii au fost lăudați de antrenorul care nu a fost înfrânt în acest sezon, dar și-a lăudat și elevii pentru parcursul bun, Leverkusen fiind campiona Germaniei.

ADVERTISEMENT

„Știm împotriva cui jucăm. Roma are o calitate foarte bună cu un nou antrenor, și-au schimbat puțin stilul, dar suntem pregătiți pentru o semifinală intensă. Au demonstrat că sunt foarte buni în rundele precedente, au un nivel grozav și au făcut o călătorie grozavă în Europa în acest an.

Pentru noi să putem fi din nou aici este o piatră de temelie importantă. De la începutul campaniei noastre în Europa League am vrut să tragem lecții din sezonul trecut. Anul trecut a fost dureros să nu mergem în finală. Am târât această durere asupra noastră pentru a face din ea o virtute.

ADVERTISEMENT

Roma s-a schimbat mult, și-au schimbat stilul de joc, mâine ne așteptăm la un meci intens. Am înțeles că anul trecut a fost o oportunitate unică, dezvoltarea echipei a fost excelentă. Suntem gata să învingem Roma pentru a merge în finală.

Foamea este ceea ce avem, putem trage doar lecții pozitive din anul trecut, dar mentalitatea și abordarea de mâine nu trebuie să se schimbe, vom încerca să repetăm și să vedem cum merge.

ADVERTISEMENT

Și romanii s-au schimbat foarte mult, vor fi pregătiți să înțeleagă cum jucăm. Este o competiție europeană, să fii concentrat și să fii atent la detalii, să nu primești cartonașe roșii… este o provocare uriașă mâine, dar nu are nimic de-a face cu anul trecut“, a spus Xabi Alonso, conform italienilor.

Daniele de Rossi, laude la adresa lui Leverkusen

Daniele de Rossi i-a lăudat pe germani, care au un parcurs impecabil. De asemenea, tehnicianul italian s-a arătat precaut cu privire la golurile în ultimele minute înscrise de Bayer Leverkusen.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să ne temem cu totul despre ei, începând cu felul în care joacă. Ei joacă fotbal superb și au avut atât de multe rezultate bune. Au câțiva jucători excelenți. Îl evaluez foarte bine pe antrenorul lor pentru ceea ce a realizat de când a preluat frâiele. Au petrecut mai mult timp lucrând cu antrenorul lor.

Sunt multe de care să ne îngrijorăm și un lucru pe care trebuie să-l respectăm foarte mult este faptul că ei sunt încă neînvinși, în ciuda faptului că au rămas adesea în urmă în meciuri.

De asemenea, au continuat adesea să câștige meciuri după ce au fost egalați. Pe lângă faptul că sunt o echipă grozavă, au această credință și tenacitate incredibilă de a continua să urmărească jocul chiar și atunci când ar putea părea pierdut“, a spus Daniele de Rossi pentru website-ul italienilor.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților