Life

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la CocoRico. Lidl și Kaufland o au mereu la ofertă, dar surpriza pentru cumpărători este una mare

De unde provin produsele din carne de pui de la CocoRico. Mulți români le cumpără, dar puțini sunt cei care citesc eticheta.
25.02.2024 | 12:30
De unde provine de fapt carnea de pui de la CocoRico Lidl si Kaufland o au mereu la oferta dar surpriza pentru cumparatori este una mare
De unde vin produsele din carne de pui CocoRico. Sursa foto: Canva, Sezamo
ADVERTISEMENT

Carnea de pui se numără printre preferatele românilor. Este simplu de preparat, este slab calorică și se găsește într-o varietate la toate supermarketurile. Deși mulți aleg să o pună în coș, puțini sunt cei care știu de unde provine.

De unde vin produsele din pui CocoRico

Indiferent de felul în care este gătită, carnea de pui este la fel de delicioasă. Românii au anumite preferințe atunci când vine vorba de carnea de pui. Principalul aspect la care se uită este brandul care comercializează produsul.

ADVERTISEMENT

Unele dintre cele mai vândute produse pe bază de carne de pui, în România, sunt cele de la CocoRico. Acestea se află pe rafturile tuturor magazinelor de la noi din țară și, de cele mai multe ori, sunt la ofertă.

CocoRico este unul dintre brandurile cu istorie. De mai bine de patru decenii, una dintre cele mai bogate zone agricole de la noi din țară furnizează cele mai bune produse din pui. Dacă nu ai citit eticheta, până acum, vei fi surprins să afli de unde vine carnea de pui CocoRico.

ADVERTISEMENT

Istoria CocoRico începe în anul 1982, la Avicola Buzău. Acolo, se afla una dintre cele mai cunoscute ferme din România. Zona este cunoscută datorită bogățiilor agricole, a lacurilor și a râurilor care scaldă peisajul de vis.

Brandul românesc a primit mai multe premii pentru calitate

În prezent, Coco Rico pune pe mesele românilor unele dintre cele mai bune preparate de carne de pui. Totul este rezultatul mai multor factori și tehnici agricole combinate pentru a obține cea mai bună carne de pui.

ADVERTISEMENT

CocoRico se poate lăuda cu fabrici moderne de producție de hrană pentru pui, dar și cu diverse ferme de reproducție și creștere de pui. De asemenea, brandul mai este cunoscut și pentru abatoarele dotate cu tehnologie de ultimă generație, dar și datorită producțiilor de pui de o zi.

Produsele CocoRico au fost premiate, de-a lungul timpului, pentru calitatea pe care o livrează pe mesele românilor. Printre recunoașteri se numără premiul pentru Excelență în calitate, acordat la Bruxelles.

ADVERTISEMENT

Din 2019, CocoRico s-a lansat sub o nouă imagine. Brandul a semnat un parteneriat cu Pentagram London, una dintre cele mai mari agenții independente de branding din lume.

În 1996, Avicola Buzău a fost listată la Bursa de Valori Românești. Câțiva ani mai târziu, s-a retras și a ales să își mențină capitalul 100% românesc.

ADVERTISEMENT
Tags: