Life

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Kaufland. Surpriza e uriașă, puțini români știu

Te-ai întrebat vreodată de unde provine carnea de pui de la Kaufland? Surpriza e una cu adevărat uriașă, iar puțini români ar fi crezut.
10.02.2024 | 19:00
De unde provine de fapt carnea de pui de la Kaufland Surpriza e uriasa putini romani stiu
De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Kaufland. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi de unde provine carnea de pui de la Kaufland, de fapt? Poate nu ai citit niciodată până acum ce scrie pe etichetă. Pe de altă parte, surpriza este una cu adevărat mare pentru români.

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Kaufland

Magazinele Kaufland sunt prezente în toată țara. Iar în ultimii ani s-au tot extins. Astfel, sunt șanse mari ca orice persoană să aibă în apropiere unul dintre ele, sau cel puțin la intrarea în oraș.

ADVERTISEMENT

Kaufland are o mulțime de produse accesibile, spre exemplu, gama K-Classic, este printre preferatele clienților. Produsele, deși sunt ieftine, sunt de calitate și oricine are de unde alege. De asemenea, Kaufland oferă o gamă largă de fructe și de legume, ori produse de igienă personală și chiar și anumite electrocasnice.

Iar prețurile ajung să fie chiar pentru orice buzunar. De unde provine însă carnea de pui de la Kaufland? Cu siguranță ai observat că atunci când ajungi în zona frigorifică, ai de unde alege. Există mai mulți producători, iar în funcție de preferințe, achiziționezi produsul dorit.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre carnea de pui La Provincia

Dacă te întrebi de unde provine carnea de pui de la Kaufland, află că trei mari producători se ocupă de acest lucru. Este vorba despre La Provincia, Cocorico și Fragedo. Produsele lor le vom găsi în magazinele din întreaga țară.

De unde provine carnea de pui de la Kaufland de la Fragedo? Din România. Fragedo este de altfel o marcă deținută de Transavia. Iar fermele Transavia sunt amplasate în 8 județe din România: Alba, Cluj, Sibiu, Brașov, Timiș, Mureș, Harghita și Caraș Severin.

ADVERTISEMENT

La rândul său, carnea de pui de la Kaufland de la La Provincia, vine tot din România. De pe site-ul oficial aflăm că ete vorba despre un brand 100% românesc și mai degrabă o afacere de familie. Iar puiul lor ajunge și la alți mari retaileri precum Auchan.

„De la români, pentru români. O afacere de familie și un brand 100% românesc, un jucător important pe segmentul agroalimentar din România, LaProvincia se numără printre cei mai respectați producători locali de carne de pasăre”, se arată pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

Și carnea de pui Cocorico vine tot din România și are o istorie interesantă. Nu doar că ajunge la rafturile românilor, dar și la cele ale străinilor, marca fiind apreciată și în restul Europei.

„Avicola Buzău, grupul de ferme Cocorico, a fost înființată în anul 1982 și se află amplasată în zona de la poalele Munților Carpați ai României, ce face parte din fertila Câmpie Română. (…). Peste ani, Cocorico a devenit una dintre cele mai respectate mărci, alese de milioane de oameni din România și restul Europei”, aflăm de pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT