Life

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Fragedo. Se vinde în Lidl și Kaufland și retailerii o aduc mereu la raft. Surpriza pentru cumpărători este una mare

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Fragedo? Se vinde în numeroase lanțuri de magazine, inclusiv în Lidl și Kaufland.
04.02.2024 | 14:00
De unde provine de fapt carnea de pui de la Fragedo Se vinde in Lidl si Kaufland si retailerii o aduc mereu la raft Surpriza pentru cumparatori este una mare
De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Fragedo. Sursă foto: Pinterest, transavia.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată de unde provine carnea de pui de la Fragedo? Este vândută în numeroase lanțuri de magazine din România, precum Lidl și Kaufland. Totuși, de unde sunt aduse produsele?

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Fragedo

Fragedo este un brand extrem de apreciat în România. O mulțime de români cumpără produsele din carne, având în vedere calitatea superioară, dar și gama largă din care pot alege.

ADVERTISEMENT

Iar Fragedo are și o poveste. Se pare că toți puii sunt crescuți cu grijă, iar toate normele legislative europene sunt respectate. Astfel, este asigurată bunăstarea, dar și dezvoltarea păsărilor.

De pe site-ul oficial al celor de la Fragedo mai aflăm că puii cresc natural, iar condițiile din ferme sunt excelente. Tocmai din acest motiv, carnea de pui Fragedo care ajunge la raft este de calitate superioară și poate fi consumată fără griji. 

ADVERTISEMENT

„În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor.

Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori”, se arată pe site-ul Fragedo.

ADVERTISEMENT

Carnea Fragedo, vândută în Lidl, Kaufland, dar și alte mari magazine din România

Referitor la distribuirea produselor, carnea de pui Fragedo se găsește în numeroase lanțuri de magazine din țară. Este vorba despre Kaufland, Lidl, Cora, Carrefour, Mega Image, dar și Auchan.

Și totuși de unde provine carnea pui Fragedo? Există numeroase ferme în România, dar și mai multe abatoare. Pe site-ul oficial al celor de la Fragedo aflăm unde sunt situate fermele, dar și abatoarele.

ADVERTISEMENT

Nu e de mirare de ce carnea de pui Fragedo ajunge mereu proaspătă în magazine. Fermele și abatoarele sunt răspândite în mai multe zone din țară, iar acest lucru este util, atunci când vorbim de transport.

Astfel, există ferme de creștere la Unirea, Gligorești, Jebel, Galda de jos, Pâclișa, Miercurea Sibiului, Hălchiu, Satu Nou, Cristuru Secuiesc, Sântimbru, dar și Codlea și Platforma Măgurele. Mai există alte ferme vegetale în Sâmboleni, Rediu, Șpring.

De asemenea, în alte zone din țară există abatoare. Este vorba despre Bocșa, unde există și fermă de creștere și Platforma Măgurele. Sediul, fabrica de nutrienți combinate și patru ferme de creștere se găsesc la Sântimbru.

Mai există totodată și la Cristian locul unde se realizează incubația, dar și și reproducerea păsărilor. La Oiejdea în schimb există atât fermă de creștere, cât și abator, dar și o fabrică de procesare. De aici, provine, deci, carnea de pui Fragedo vândută în marile magazine.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor