Life

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Lidl. Retailerul are mereu oferte, dar surpriza e una mare pentru românii care cumpără produsele

Unde este ambalată, în realitate, carnea de pui care se vinde la Lidl. Magazinul are cele mai bune prețuri în privința acestor alimente.
04.02.2024 | 12:30
De unde provine de fapt carnea de pui de la Lidl Retailerul are mereu oferte dar surpriza e una mare pentru romanii care cumpara produsele
Unde este ambalată, în realitate, carnea de pui care se vinde la Lidl. Magazinul are cele mai bune prețuri în privința acestor alimente. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Lidl. Retailerul are mereu oferte, dar surpriza e una mare pentru românii care cumpără produsele. Ce arată etichetele și ambalajale care sunt citite foarte rar de români.

Unde este ambalată, în realitate, carnea de pui care se vinde la Lidl. Magazinul are cele mai bune prețuri în privința acestor alimente

Unde este ambalată, în realitate, carnea de pui care se vinde la Lidl. Magazinul are cele mai bune prețuri în privința acestor alimente, indiferent despre ce bucată din pasăre este vorba. Clienții sunt foarte mulțumiți de raportul calitate – preț.

ADVERTISEMENT

Cele mai cumpărate produse de la congelator sunt cele din carne de pasăre, care se găsesc la costuri extrem de avantajoase. O singură caserolă este prefectă pentru gătirea preparatelor culinare tradiționale și nu numai.

Și unde mai pui că este mereu proaspătă, iar atunci când se apropie termenul de expirare cumpărătorii români beneficiază de o reducere generoasă, dar de unde vin, de fapt, acestea? Ei bine, retailerul anunță că are cel puțin 100 de parteneri.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt majoritatea din țara noastră, ceea ce înseamnă că Lidl are un furnizor de carne de pui local. Reprezentanții magazinului au transmis la un moment dat că au contracte semnate cu producători români.

În momentul de față, aproximativ 70-80% din produsele de acest tip provin de la ferme crescătoare de păsări și animale. Supermarketul are în lăzile frigorifice produse diverse, de la pipote, inimi de pui, ficat, pulpe inferioare până la pui întreg pentru grill.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții care trec pragul magazinului Lidl pot cumpăra aripi de pui, mușchiuleț din piept, pulpe superioare întregi și dezosate, pulpe de pui întregi, piept de pui dezosat și fără piele sau spinări, spate și gâturi de pui.

Lidl, anunț despre carnea de pui bio

Lidl a făcut în urmă cu ceva vreme un anunț despre carnea de pui BIO. Reprezentanții magazinului au transmis că aceste păsări sunt crescute în aer liber. Densitatea per metru pătrat a păsărilor într-un adăpost nu depășește 21 kg greutate vie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fiecare pasăre are la dispoziție un spațiu de mișcare în aer liber de cel puțin 4 metri pătrați. Hrana este compusă numai din furaje organice, iar administrarea tratamentelor preventive cu antibiotice este total exclusă.

„Puii de carne BIO aparțin raselor cu creștere lentă, aceștia dezvoltându-se în ritmul lor natural. În plus, păsările se pot bucura de un spațiu suficient de mare, iar alimentația lor constă doar din furaje organice.

Puii a căror carne poate fi considerată BIO cresc în padocuri încăpătoare, iar aceștia trebuie să aibă acces continuu la adăposturi, dar și la aer liber”, se arată pe site-ul supermarketului Lidl.

ADVERTISEMENT