Life

Decizia ireală pe care a luat-o un cioban român. Își hrănește oile cu banane pentru că a rămas fără iarbă. Video

Un cioban român a luat o decizie ireală. Acesta își hrănește oile cu banane pentru că a rămas fără iarbă. Cum a fost posibil așa ceva?
09.02.2024 | 18:41
Decizia ireala pe care a luato un cioban roman Isi hraneste oile cu banane pentru ca a ramas fara iarba Video
Decizia ireală pe care a luat-o un cioban român. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cioban român a luat o decizie la care puțini poate s-ar fi gândit. Pentru că a rămas fără iarbă, acesta a hotărât să își hrănească oile cu banane. Iar imaginile au devenit virale pe internet.

Decizia ireală pe care a luat-o un cioban român

Situațiile disperate cer măsuri disparate. Cam așa s-a întâmplat și în cazul unui cioban român care, forțat de împrejurări, a luat o decizie ireală. Reușește să își hrănească oile, însă nu cu iarbă.

ADVERTISEMENT

Mai multe imagini distribuite pe internet au devenit virale. În ele putem vedea mai multe oi care se bucură de banane. De altfel chiar crescătorul de ovine a publicat video-ul respectiv. Imaginile ne arată kilograme întregi de banane, dar și numeroase oi care aleargă către ”cina lor”.

Practic vedem un câmp plin de banane, dar și niște animale cărora nu le scapă nimic. Gestul făcut de acest cioban român însă, nu a rămas necriticat. Nu puțini sunt cei care au comentat la video-ul acestuia. Au fost persoane care l-au atacat pe cioban pentru că le dă oilor banane.

ADVERTISEMENT

Ce comentarii a primit ciobanul

Asta în condițiile în care bananele sunt o sursă bună de hrană și de energie pentru ovine. De altfel ele pot fi consumate și întregi, cu tot cu coajă, ajutând la digestie. Evident însă, pentru unii nu a contat acest detaliu.

Unii au asemănat oile cu maimuțele. Alte persoane în schimb nu înțeleg de ce a ales ciobanul fix banane, când putea opta pentru cereale, castraveți, roșii, sau alte legume mai accesibile la preț.

ADVERTISEMENT

”Ați văzut cum se face brânza cu gust de banane?”. ”Banane la oi. Am trăit să văd și asta”. ”Astea fată tot câte 3 miei de la atâtea banane”. ”Pe timpul CAP-urilor li se dădea și roșii, castraveți, ceapă, lalele, etc”, au fost doar o parte dintre reacțiile internauților, la video-ul postat postat de respectivul cioban român.

Unele persoane au spus însă că în alte țări, oile primesc ceapă atunci când nu există alte alternative. Chiar și așa, se pare că ciobanul român nu s-a lăsat afectat deloc de comentariile primite.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că deși bananele sunt bogate în vitamine și în minerale, ele nu sunt recomandate mieilor. Asta în condițiile în care ei sunt mici, nu au dinți și nu le pot mesteca. De aici pot apărea probleme grave de digestie.

ADVERTISEMENT