Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Decizia LPF creează valuri în SuperLiga. E vorba de meciurile Farului și Sepsi

LPF a decis să nu amâne meciurile jucate de Farul și Sepsi OSK în această etapă, în ciuda dorinței cluburilor, pentru că cei de la Universitatea Craiova nu au fost de acord.
18.08.2023 | 14:48
Decizia LPF creeaza valuri in SuperLiga E vorba de meciurile Farului si Sepsi
FRF, decizie inexplicabilă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astfel, cele două echipe nu vor beneficia de avantajul avut în această etapă, când au stat în campionat pentru a se pregăti de meciurile din preliminariile Conference League.

Contre pe tema deciziei FRF

Liga a hotătât să nu se mai amâne etapele. Asta e influența FCSB”, a  spus HORIA IVANOVICI. ”Nu e benefic, liga ar trebui să găsească date libere”, a fost reacția lui Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Imediat, HORIA IVANOVICI a atenționat că Universitatea Craiova nu este de acord să joace meciul cu Farul: ”Rotaru nu vrea”. ”Nu trebuie să fii tu de acord, e interesul fotbalului românesc”, spune Robert Niță.

Rotaru a spus că nu avem cum să jucăm un meci într-o lună”, a mai adăugat HORIA IVANOVICI.”Liga ar trebui să găsească soluții pentru fotbalul românesc”, a încheiat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Și Ciprian Marica a reacționat

Ciprian Marica, acționar la Farul Constanța, spune că ar fi vrut ca meciul cu Universitatea Craiova să nu se joace, dar înțelege argumentul lui Mihai Rotaru și se va conforma deciziei FRF.

Nu suntem iritați, dar ne-am fi dorit. Le înțelegem părerea, opinia. Noi am încercat să amânăm pentru că reprezentăm România. Le-am înțeles opinia, dar asta e, trebuie să jucăm”, a spus Ciprian Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

LPF a anunțat programul etapei

LPF a anunțat care va fi programul etapei, astfel că Sepsi OSK și Farul își vor juca meciurile duminică. Încă nu se știe la ce oră va începe duelul dintre Poli Iași și Sepsi OSK.

Vineri, 25 august

Ora 18.30 Oțelul Galați – FC Voluntari

Ora 21.30 Dinamo București – Petrolul Ploiești

Sâmbătă, 26 august

Ora 19.00 CFR 1907 Cluj – FC Botoșani

Ora 21.45 FCU Craiova 1948 – FC Rapid 1923

Duminică, 27 august

Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Ora de disputare urmează să fie anunțată ulterior.

ADVERTISEMENT

Ora 21.30 Farul Constanța – Universitatea Craiova

Luni, 28 august

Ora 18.30 FC Hermannstadt – Universitatea Cluj

Ora 21.30 UTA Arad – FCSB

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT