Life

Decizia luată de Ada Galeș după America Express! Actrița e categorică

Ada Galeș s-a întors de ceva vreme de la America Express, unde a participat cu mama ei, și a luat o decizie categorică!
02.10.2023 | 14:25
Decizia luata de Ada Gales dupa America Express Actrita e categorica
Ada Galeș și mama ei, concurente la America Express. Foto: Antena 1/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ada Galeș s-a întors de la America Express, acolo unde a făcut echipă cu mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, și a făcut un anunț surprinzător despre planurile ei de viitor, în exclusivitate pentru FANATIK!

Ada Galeș, decizie categorică după întoarcerea de la America Express

În timp ce mulți dintre foștii concurenți ai reality-show-ului de la Antena 1 se plâng de experiența dură de pe trasee, Ada Galeș descrie ceea ce a trăit în țările latino-americane drept ceva extrem de frumos! I-a priit atât de bine show-ul încât actrița e hotărâtă de acum să nu mai refuze proiecte asemănătoare!

ADVERTISEMENT

Fiicei Antonetei Galeș i s-a deschis, așadar, apetitul pentru show-urile tv și anunță, prin FANATIK, că nu e exclus să o vedem și în alte producții de tip reality, după ce a făcut față cu brio aventurii de la America Express.

Fără să ofere prea multe detalii despre experiența de la America Express, căci vedeta e sub contract cu Antena 1 și nu are voie să dea spoilere până când emisiunea se lansează pe micile ecrane, pe data de 21 octombrie 2023. Ne-a zis, însă, că de acum s-ar putea să o vedem în mai multe show-uri tv, dar și în spectacolele de teatru de la Teatrul Național București (TNB).

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că televiziunea a început să prindă o amploare mișto”

„Nu zicem de unde m-am întors, dar m-am întors, a fost foarte frumos. Mi-ar plăcea foarte mult orice fel de program tv pe viitor, după experiența prin care am trăit.

Mi se pare că televiziunea începe să prindă o amploare mișto în ultimul timp. Aș vrea să fac parte din programele tv. În același timp mă vedeți și la Teatrul Național”, a declarat Ada Galeș, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Actrița pe care cinefilii o pot vedea în cea mai nouă comedie romantică românească, „Dragoste pe muchie de cuțit”, ne-a dezvăluit câteva lucruri și despre munca la filme și rolul pe care îl joacă în producția în care e prezintă și Carmen Tănase.

Ada Galeș joacă alături de Carmen Tănase în filmul „Dragoste pe muchie de cuțit”

„Personajul meu este Marina, e o tipă foarte mișto. E o tipă care știe ceva. Aduce într-o comedie romantică specifică anului 2023 chestia asta de femeie care știe ce vrea, care are motivație, și drive și capacități. Mi-a plăcut asta foarte mult la ea. E și sensibilă, are o fetiță.

ADVERTISEMENT

E divorțată și își dorește foarte mult să își deschidă un restaurant. I se întâmplă foarte multe lucruri. Le trece pe toate cu multă gingășie, putere și umor”, a dezvăluit Ada Galeș despre personajul ei.

Vedeta ne-a mai mărturisit că este genul de actriță destul de disciplinată. Totuși, e lăsată să improvizeze atunci când simte nevoia să dea o turnură aparte personajelor sale. Regizorii au încredere în ea.

De asemenea, Ada ne-a spus ce relație are cu gătitul, având în vedere că în filmul „Dragoste pe muchie de cuțit” e vorba de multă mâncare, dar și în ce fel de roluri s-ar vedea pe viitor. Adei i-ar plăcea să joace în filme polițiste sau SF-uri.

„Mi-ar plăcea să joc în filme horror sau SF-uri”

„Mi se dă mână liberă. Toți regizorii cu care am lucrat au încredere în viziunea pe care o am eu. În același timp, sunt și o actriță foarte disciplinată și pot să fac același lucru la nesfârșit dacă asta trebuie. 

Mie îmi place foarte mult să gătesc! Încerc să fac asta cât pot de des, cu toate că mănânc foarte mult și în oraș, pentru că programul pe care îl am e cam crazy.

Sunt din categoria de actori profesioniști care lucrează cu concepte mai mult, cu echipe mișto. Nu îmi doresc un rol anume. Mi-ar plăcea să joc în filme polițiste, din astea mai crazy, știi? În filme horror! Poate și un SF!”, a adăugat Ada Galeș de la America Express, pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT