Life

Ce nu își iartă Carmen Tănase când se vede în Clanul! Secretul actriței

Carmen Tănase a dezvăluit ce nu își iartă când se vede jucând în Clanul ori alte producții artistice! Actrița are un spirit autocritic bine dezvoltat.
27.09.2023 | 17:30
Ce nu isi iarta Carmen Tanase cand se vede in Clanul Secretul actritei
Carmen Tănase, dezvăluiri despre noul proiect cinematografic și meseria ei. Foto: PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK despre noul ei rol, în comedia romantică „Dragoste pe muchie de cuțit”, dar și despre plăcerile ei vinovate, nenumărate și felul în care reacționează când se vede jucând.

Carmen Tănase, despre noul ei rol din filmul „Dragoste pe muchie de cuțit”

Premiera noului film românesc, în care actrița joacă alături de Marian Râlea și Ada Galeș, printre alții, va avea loc în cinematografe pe 29 septembrie 2023. Despre rolul ei ne-a spus că este cel al unei femei care controlează tot, una autoritară și că din acest punct de vedere nu se regăsește în el.

ADVERTISEMENT

„Dom’le, n-am fost niciodată șefă de clan! Cam așa e, ea dirijează tot. Personajul ăsta, mama Maia se numește, dirijează tot și e foarte autoritară și decide viețile tuturor. Ca atare, eu n-am făcut asta sau dacă am făcut nu mi-am dat seama. În orice caz, voit nu am făcut asta.

Deci, din punctul ăsta de vedere nu ne asemănăm. Din alte puncte de vedere, și eu gătesc, și eu am copii. Femei, femei… de o anumită vârstă. Ne asemănăm cumva”, a declarat Carmen Tănase, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În comedia romantică, unul din protagoniști este ursulețul de mămăligă, o rețetă pe care se bat personajele și care va fi descoperită de cinefili văzând filmul. Carmen a recunoscut că este destul de gurmandă și că adoră mămăliga, dar încearcă să se abțină de la preparatele păcătoase ca să nu pună prea multe kilograme pe ea.

„Plăceri vinovate am nenumărate”

„Îmi place mămăliga și plăceri vinovate am nenumărate. Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios. Încerc să mă mai abțin. Nu pot să spun o singură plăcere vinovată, că sunt multe. De exemplu, îmi plac gălețile acelea cu… știi ce zic? Nu știu dacă pot să dau nume. O dată pe an îmi iau câte o găleată din aia, știu că îmi fac rău, dar asta e”, ne-a mai zis Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

Întrebată de FANATIK dacă se uită la producțiile în care joacă și cum se vede, actrița a mărturisit că o face doar pentru a-și da seama ce are de îndreptat la partiturile sale. Este extrem de critică atunci când se privește, fie că e vorba de Clanul de la PRO TV sau alte producții.

Carmen Tănase se critică aspru: „Foarte rar se întâmplă să zic, uite, aici mi-a ieșit”

„Tot timpul sunt critică cu mine. Eu nu mă prea plac. Foarte rar se întâmplă să zic da, uite aici mi-a ieșit. Întotdeauna e loc de mai bine și abia după ce fac un rol și mă uit îmi dau seama că aș fi putut mai bine. Sunt un om foarte critic cu mine.

ADVERTISEMENT

Dacă e un critic de-al meu, acela sunt eu. Mă uit ca să știu ce am de făcut data următoare. Să știu ce aș putea să întreb, să văd cum dau la cameră dintr-o anumită poziție. Sunt multe lucruri tehnice pe care le înveți pe parcurs făcând și văzând”, a declarat Carmen Tănase pentru FANATIK.

Vedeta din Clanul și „Dragoste pe muchie de cuțit” nu s-a remarcat de-a lungul timpului doar cu talentul actoricesc, ci și prin curajul de a spune ceea ce gândește pe teme care împart destul de mult societatea.

carmen tănase
Afișul filmului „Dragoste pe muchie de cuțit”, în care Carmen Tănase are rol principal

„Oamenii scot pe gură niște fraze de formă, nu le înțeleg conținutul”

Carmen ne-a povestit cum gestionează diferențele de opinii cu cei din jur, având prieteni în lumea teatrului și filmului cu ale căror opinii nu rezonează mereu. Artista a spus că încearcă de fiecare dată să se pună în pielea celuilalt, să înțeleagă și alte viziuni asupra vieții.

„Fiecare om are dreptul la opinia lui. De aia e un om liber. De aia au fost atâtea sloganuri acum 30 și ceva de ani, pentru asta. Din păcate, oamenii uită. Scot pe gură niște fraze doar de formă. Nu le înțeleg și conținutul.

Eu am căutat să înțeleg fiecare om în parte. Chiar dacă unele opinii nu-mi convin, le accept, pentru că probabil nici opiniile mele nu convin tuturor. Nu-mi face nicio plăcere când cineva mă combate cu vehemență. Dar încerc să nu fac ce fac alții”, a încheiat Carmen Tănase.

 

ADVERTISEMENT