Life

Decizia luată de Blaze după eliminarea de la Survivor l-a emoționat până și pe Daniel Pavel: „Ești român în spirit”

Blaze i-a emoționat pe toți cu cuvintele pe care le-a rostit după eliminarea de la Survivor România. Chiar și Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a ținut să îi spună ceva frumos.
29.05.2022 | 23:37
Decizia luata de Blaze dupa eliminarea de la Survivor la emotionat pana si pe Daniel Pavel Esti roman in spirit
Blaze a fost eliminat de la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Blaze a reușit să aibă o ieșire din concurs triumfală și emoționantă în același timp. Vloggerul a părăsit show-ul Survivor România în ediția difuzată pe 29 mai 2022.

Blaze i-a emoționat pe toți cu decizia luată după eliminarea de la Survivor România

Blaze a întrunit cele mai puține voturi. Nede, Elena Chiriac și Ionuț Popa au trecut în etapa următoare, în semifinala din 30 mai.

ADVERTISEMENT

Războinicul a ținut să spună câteva cuvinte care i-au atins la suflet pe toți ceilalți concurenți, dar și pe prezentatorul show-ului. Despre Daniel Pavel a zis că este cel mai tare prezentator pe care l-a cunoscut vreodată, un exemplu pentru concurenți despre ce înseamnă să fii un survivor.

Pavel s-a emoționat în momentul în care Blaze i-a adus aprecieri. Cele mai înduișătoare declarații nu au fost acestea. Fostul Tigru a spus că a avut o viață grea și că la Survivor și-a dat seama care sunt lucrurile de care are cu adevărat nevoie în viață.

ADVERTISEMENT

A zis că nu și-a serbat niciodată ziua, în cei 27 de ani. Aniversarea l-a prins la Survivor, unde pentru prima oară a petrecut, așa cum s-a putut în condițiile din Dominicană, alături de niște străini.

Băiatul a mai spus că primul gest pe care îl va face când va ajunge în România va fi să viziteze o casă de copii. Vrea să doneze haine și mâncare, lucruri pe care acum, după experiența Survivor, le apreciază la justa lor valoare.

ADVERTISEMENT

„Ești român în spirit”

„Ești român în spirit”, a ținut să îi spună Daniel Pavel concurentului. A subliniat că nu contează că vorbește greu limba din moment ce se poartă ca un conațional autentic.

„Faptul că nu ți-ai serbat niciodată ziua de naștere, asta înseamnă o reîntoarcere la Blaze cel puternic. Blaze… ai adus colane. Ai adus totem. Ai făcut tot ce ai putut”, i-a mai spus Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

La plecare, acesta a spus că îl va susține pe Ionuț Popa pentru câștigarea concursului, cel cu care nu a avut o relație bună de-a lungul show-ului, dar de care s-a apropiat în ultimele zile.

ADVERTISEMENT