Life

Oana Ciocan l-a încolțit pe Jador: ”De ce nu recunoști”

Oana Ciocan și Jador au avut prima lor dispută, public, pe o temă la care fosta războinică de la Survivor a reușit să îl încolțească pe Faimos.
21.04.2024 | 17:30
Oana Ciocan la incoltit pe Jador De ce nu recunosti
Oana Ciocan l-a încolțit pe Jador, în Dubai. A arătat tuturor cine și cum este, de fapt, manelistul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și Oana Ciocan par să se înțeleagă din ce în ce mai bine. Chiar dacă, uneori, au mici discuții pe teme mărunte, specifice unul cuplu în care bărbatul vrea să pară ”masculul alfa”. Dar, cu puțină îndemnânare într-ale vorbelor, Oana i-a arătat lui Jador care e starea de fapt între ei.

Oana Ciocan l-a încolțit pe Jador, în Dubai

Plecați într-o vacanță romantică în Dubai, Oana Ciocan și Jador par să petreacă o adevărată lună de miere. Atent din cale afară cu frumoasa lui iubită, manelistul încearcă însă să ascundă cum este el, de fapt, în intimitate. Doar că Oana nu i-a permis.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, pe contul de socializare a lui Jador au avut o mică dispută. Iar discuția publicată pe InstaStory a vizat un aspect mai puțin bănuit al vieții manelistului. Mai exact, felul în care se comportă Jador când este îndrăgostit. Iar Oana l-a dat de gol.

”Deci, eu sunt romantic?”, a întrebat Jador, mai în glumă, mai în serios. Spera ca Oana să îi răspundă negativ, doar că ea a preferat să spună adevărul și să arate tuturor cum este, de fapt, Jador. ”Da. Jur că ești. Bine, m-am obișnuit să nu recunoști”, i-a replicat ea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Oana Ciocan a înșirat felul în care Jador își arată romantismul. Iar el, lăsat fără prea multe cuvinte, a tot încercat să o întrerupă. Așa, glumind. Doar că Războinica pare să fi reușit să se impună în fața Faimosului și, neabătută, și-a continuat tirada.

”Da! Dar stai un pic! De ce nu recunoști? Dar chiar vreau să te întreb de ce nu recunoști că ești romantic? Vii și îmi aduci flori, îmi aduci cadou de fiecare dată când pleci la cântări și te întorci, te trezești și îmi faci cafeaua, mă ajuți la lucruri. Asta e romantic!”, a mai spus Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Jador se însoară cu Oana Ciocan. Naș le e Cătălin Moroșanu

Jador și Oana Ciocan s-au iubit câteva luni în mare secret. Apoi, cei doi au fost selectați pentru a participa la Survivor România All Stars. Acolo, cu Jador intrat de la început, iar cu Oana doar rezervă, lucrurile s-au complicat peste măsură. Nu de altceva, dar manelistul simțea că nu mai rezistă fără iuita lui. Și a început să se comporte neadecvat până când a fost descalificat.

Odată cu descalificarea lui Jador, în competiție a intrat și Oana Ciocan. Dezamăgită profund că nu îi este alături manelistul, Oana a avut totuși surpriza să își poată întâlni iubitul.

ADVERTISEMENT

Și, în junglă, cu Biblia în mână, Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, semn că sentimentele lui erau mai profunde decât credea careva. Iar ea, evident, a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Odată stabilită chestiunea căsătoriei, a mai rămas chestiunea nașului de cununie. Doar că, așa cum i-a promis cu mult timp în urmă, Cătălin Moroșanu îi va fi naș. Lucru care, pare-se, se va și întâmpla, Oana Ciocan și Jador având în plan să grăbească cât de mult se poate măritișul. Mai ales că își doresc mulți copii.

ADVERTISEMENT
Tags: