Life

Cristina Cioran, din nou pusă la încercare de Alex Dobrescu! Ce nu are vedeta voie să facă cu fiica ei până la 18 ani? ”Să sperăm că o să o mai vedem”

Fosta prezentatoare de la Acces Direct trece prin momente tensionate după ce tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu i-a interzis să mai apară public cu micuța Ema.
27.12.2022 | 12:34
Cristina Cioran din nou pusa la incercare de Alex Dobrescu Ce nu are vedeta voie sa faca cu fiica ei pana la 18 ani Sa speram ca o sa o mai vedem
Cristina Cioran, din nou pusă la încercare de Alex Dobrescu! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, fosta prezentatoare de la Antena 1, a șocat pe toată lumea atunci când a confirmat separarea de Alex Dobrescu, tatăl unicului ei copil, Ema. Viața vedetei se anunța a fi una de poveste, când, doar într-o secundă, totul a luat o întorsătură nefericită. Din acel moment Cristina este pusă frecvent la încercări de fostul ei partener.

Cristina Cioran, interdicție de la Alex Dobrescu până când fiica lor va face 18 ani

Și-au spus ”Adio” la doar câteva săptămâni de la cererea în căsătorie și din acel moment Cristina Cioran trece aproape zilnic prin momente tensionate din cauza celui alături de care a crezut că-și poate întemeia o familei fericită.

ADVERTISEMENT

Vedeta a luat cea mai grea decizie, aceea de a se despărți de Alex Dobrescu. Deși a sperat la o separare amiabilă, Cristina și-a dat seama imediat că asta nu va fi posibil nici măcar de dragul fiicei lor, Ema. În momentul în care ea a planificat o vacanță în străinătate cu fetița, designer-ul i-a făcut o primă interdincție – aceea de a părăsi țară fără el.

Fostul partener ”lovește” din nou, nedându-i voie vedetei de televiziune să o aibă alături de micuța Ema în proiectele pe care le pregătește pe viitor. Nici în cadrul emisiunilor TV, blondina nu va putea să apară de cea mică, asta cel mai probabil până când aceasta nu va împlini 18 ani.

ADVERTISEMENT

Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii. Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă. Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată.

Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni.”, a povestit Cristina Cioran, pentru Ego.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, o nouă relație după separarea de Alex Dobrescu?

La doar câteva zile după ce au anuțat că nu mai formează un cuplu, Alex Dobrescu s-a afișat alături de o nouă domniță.

Nu putem spune același lucru despre frumoasa Cristina Cioran, care, nici în ruptul capului nu este interesată de o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Grija pentru micuța ei este primordială și de aceea, fosta prezentatoare de la Acces Direct susține că: ”Nu, nu este o prioritate, nu mă interesează (n.r. să-și facă o relație nouă). Sunt cam sătulă de problemele altora, din păcate, atunci când cunoști pe cineva sau intri într-o relație nouă, eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje și hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni”, a mai declarat Cristina Cioran, conform celor de la Spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: