Life

Decizia luată de Ioana Ginghină chiar înainte de Crăciun: ”Nu-mi mai cumpăr nimic”

Ioana Ginghină a luat o decizie radicală chiar înainte de Crăciun. Se pare că faimoasa actriță stă destul de prost la capitolul spațiu, când vine vorba de haine.
14.12.2022 | 11:52
Decizia luata de Ioana Ginghina chiar inainte de Craciun Numi mai cumpar nimic
Ioana Ginghină, noi decizii importante chiar înainte de Crăciun. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină și-a schimbat stilul vestimentar în ultimii ani. Dacă până recent o vedeam în rochii, dar și fuste scurte, iată că acum, vedeta preferă mai mult pantalonii și cămășile.

Ioana Ginghină și-a mărit garderoba ”prea mult”

Chiar dacă a trecut prin schimbări până la cei 45 de ani ai săi, asta nu înseamnă că vedeta a renunțat la hainele pe care le avea odată. Tocmai din acest motiv, în prag de sărbători, Ioan Ginghină s-a trezit cu mansarda plină cu haine.

ADVERTISEMENT

Unele dintre obiectele vestimentare au și etichete, lucru care face ca situația să devină complicată, pentru că actrița nu știe ce să mai facă cu tote aceste lucruri.

Dacă înainte avea doar un dressing acum, Ioana Ginghină a decis să își pună din haine și în mansardă. Vedeta nu vrea să arunce nimic pentru că, speră ea, într-o zi va reuși să poarte măcar odată unele produse achiziționate.

ADVERTISEMENT

”Garderoba mea s-a mărit considerabil. Am și zis că nu credeam să ajung să am atâtea. Deci eu aveam un dressing, care este numai al meu. Acum, el s-a extins și în mansardă. (…)

Însă, mi-am propus să fac cu mine așa: în primul rând, să port măcar o dată lucrurile, pentru că am ajuns să am lucruri cu etichetă, pe care îți dai seama că uit că le-am cumpărat. Și vreau să port măcar o dată lucrurile astea”, a mărturisit ea, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de Ioana Ginghină înainte de Crăciun

Ioana Ginghină mai are însă și un alt plan pentru a nu aduna mai multe haine. Actrița și-a propus ca în următoarele două luni de zile să nu își mai achiziționeze nicio haină, adică cel puțin până la primăvară.

Deși este conștientă că are suficiente haine, pentru fiecare sezon, sunt momente în care aceasta simte nevoia să mai facă anumite cumpărături, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

”Doi, îmi pun în plan, ca timp de două luni, să nu-mi cumpăr nimic. Și vreau să zic că acum până la primăvară, pentru că am haine de iarnă, aș vrea să nu îmi mai iau.

Pentru că mi-am luat vreo trei paltoane, nu știu câte genți… din astea cu blăniță albă, cu blăniță nu știu de care și am zis ‘gata’”, a mai dezvăluit vedeta, în interviul acordat pentru viva.ro.

Fiica Ioanei Ginghină calcă și ea pe urmele mamei sale

Ioana Ginghină povestește că înainte lucrurile nu erau atât de complicate. În urmă cu mai bine de un deceniu, aceasta locuia într-un apartament cu două camere, iar un dulap era suficient.

Acum, în casa vedetei, dulapul s-a transformat în două camere, lucru care nu îi convine deloc. Iar lucrurile ar putea evolua pentru că și fiica actriței își dorește haine.

Dacă până acum, Ioana Ginghină alegea produsele vestimentare, de ceva timp, fiica sa vede diferite haine la colegele ei. Drept rezultat, aceasta își dorește mai mult, iar actrița face tot posibilul să îi respecte dorința, chiar dacă în curând și cea mică ar putea ajunge să își încarce dulapul, la fel ca ea.

Amintim că Ioana Ginghină a trecut prin momente dureroase în urmă cu ceva timp. Actrița a aflat într-un mod dureros că a fost înșelată de fostul ei soț, Alexandru Papadopol. Ulterior însă, aceasta a reușit să își refacă viața.

ADVERTISEMENT
Tags: